Pitala sam na jednoj plaži u Herceg Novom zašto su svuda ležaljke 3, 4 EVRA, a SAMO KOD njih 10 i odgovor će NALJUTITI SVE: Ipak, za mene je to IDEJA

Jasno mi je o čemu je tema i koji deo uvodnog teksta je postavljač teme potencirao.
Ono što je meni interesantno je da svako leto bude ista priča. Mora da se potkači to crnogorsko primorje pa kako god. I ovde je moralo da se pomenu čuvene ležaljke od 10 evra. Toliko prežvakana tema naših medija da je to više muka.

druze a Ti ne vidis da je tekst skinut iz blic zene koji je pisala neka vrlo tupava novinarka jer u crnoj gori ne kazu deca nego DJECA i nema cerke vec je CORA (c kao cvor posto mi je latin tast i necu da je menjam :D ) ...

A da se Cg loze da su neko ekskluzivna destinacija to je odavno a sta nudite za te pare koje zelite da uzmete ?

bolje da ne spamujemo temu zakopao bih te argumentima a to nij ecilj teme vec
... ko zeli pravi odmor da mu niko ama bas niko ne skace po glavi platice lezaljku i 50e i u cg i u tunisu i Egiptu i u tri piz... mamine

Uzdravlje :bye:

Ja ne razumem čemu osuda?
Ko hoće iz ma kog razloga da odmori na miru, pije iz pravih čaša i ima sve ko za odrasle, plati više, pa neka uživa. Ako su već sve plaže neograničenog pristupa, čemu onda toliko buke što postoji jedna na kojoj je ograničeno?
Ja nekad i svojoj deci kažem da me malo puste na miru, potkupim ih nekim slatkišima ili ih prosto zamolim... Jel sam ja zbog toga loša majka? Pa ne, nisam, čak sam i bolja nego da sve vreme sedim sa njima i urlam jer mi treba malo mira.

To je strašno tačno, meni nekad popuste nervi načisto, od njegovog mama mama mama mama, samo flipnem u momentu i razderem se - mogu li imati momenat mira, idi u sobu, žmu kao - daj iskuliraj, smiri se; ja se samozapalim od besa - jbte nije dve hiljade puta rekao tata i pratio ga u wc i kad mora da prazni čašicu, nego samo mamače unaokolo, nekad zavidim mojoj sestri što je dobrano gluva :mrgreen:

Inače sam roditelj godine i nikad nisam povisila ton na sunce mog života :malav:

To je strašno tačno, meni nekad popuste nervi načisto, od njegovog mama mama mama mama, samo flipnem u momentu i razderem se - mogu li imati momenat mira, idi u sobu, žmu kao - daj iskuliraj, smiri se; ja se samozapalim od besa - jbte nije dve hiljade puta rekao tata i pratio ga u wc i kad mora da prazni čašicu, nego samo mamače unaokolo, nekad zavidim mojoj sestri što je dobrano gluva :mrgreen:

Inače sam roditelj godine i nikad nisam povisila ton na sunce mog života :malav:
Једном сам се тако грубо брецнула пред њим ”Доста ми је више свих!” изнервирана због других, чак нисам ни мислила на њега, а он се осетио прозваним: ”Сада си ме повредила.”
Дошло ми је за дупе да се уједем. Имао је 4-5 година :(

А сада често причамо, па покушам да извучем његов утисак о мени као родитељу... Каже задњи пут: ”Мислим да си била млитава.”
Млитава :lol: Мислио је попустљива. И баш сам се изненадила јер ме сви около доживљавају као строгу. Увек су ме и критиковали да попустим.

• Haha
Reactions: Em.
druze a Ti ne vidis da je tekst skinut iz blic zene koji je pisala neka vrlo tupava novinarka jer u crnoj gori ne kazu deca nego DJECA i nema cerke vec je CORA (c kao cvor posto mi je latin tast i necu da je menjam :D ) ...

A da se Cg loze da su neko ekskluzivna destinacija to je odavno a sta nudite za te pare koje zelite da uzmete ?

bolje da ne spamujemo temu zakopao bih te argumentima a to nij ecilj teme vec
... ko zeli pravi odmor da mu niko ama bas niko ne skace po glavi platice lezaljku i 50e i u cg i u tunisu i Egiptu i u tri piz... mamine

Uzdravlje :bye:

Nema veze odakle je, ovakav tekst možeš da pročitaš gde hoćeš.

Šta nude? Nude more. Zamisli da držiš restoran i da svaki dan imaš gosta koji dolazi i naruči kafu i srče je pola dana i jede pljeskavicu koju je doneo sa sobom. I još ti popuje kako su ti skupe šnicle i viski. To ti je isto.

Što se tiče konkretno teme, nemam neko konkretno mišljenje. Sa jedne strane, zvuči malo ružno i surovo ali mogu i da razumem razloge. Po meni, ni kafane i restorani baš i nisu mesta za decu. Ne kažem da ih baš ne treba nikad voditi ali treba izbegavati.

Poslednja izmena:
Sve te razumijem,ja sam napravila veliku razliku izmedju djece 7 godina. Baš dugo je trebalo da prodje to mama mama stanje.
Sad želim mir dok ne dođu njihova djeca za koju isto tako treba imati živaca i strpljenja.
kod mojih je razlika 8.5 godina, evo 18 godina ukupno neko mi mamace :sad2: :lol:

"Jel imate decu? Ako imate - ovde za njih nije dozvoljeno", rekao mi je jedan od zaposlenih.

Tekst propagira diskrimainaciju dece.

Prilozi

• tramvaj-830x0.jpg
    tramvaj-830x0.jpg
    27,1 KB · Pregleda: 16
  • Podržavam
Reactions: Em.
od rosa preko zanjica do plave spilje koja ima fenomenalno more
tirkizna voda, sitan pesak, postepeni pad i staniste bacvasa posle 7m
da ne izlazis iz vode
tamo mi je najlepse more u cg
E, rešeno, konačno, tamo ću....
Željan sam lepog mora
Mogu da mi daju sve, od tice mleko i da mi peze, al kad je buđavo more i obala, džaba sve...

Поражавајуће велик проценат деце не уме да скочи у назад. Невероватно али истинито. После ће рећи да правилна исхрана, кретање и килажа су лична ствар. Ако се у том смислу запустиш, што је горе запустиш и децу, па имаш друге проблеме и лечиш се о ”државном” трошку (а трба свако да се тако лечи, да не буде забуне) то је у реду иако си својом неодговорношћу изазвао све то. Али ако, не дај Боже, не носиш маску, ееее та врста неодгоорности је страаашна и дискриминације због ње је сасвим оправдана.
А за говор... И ту су данашња деца заостала, тј. родитељи заказали. Тачно се по детету види које је пажено и ком се посвећује пажња а које је ту, ето да заокружи слику, отаљано :(
problem je sto danas retko koji par dobije prvo dete jer zeli
uglavnom se deca zakache
gledam neku emisiji od A do Da na jutjubu
dve emisije zaredom -mlada trudna oba puta na vencanju

problem je sto danas retko koji par dobije prvo dete jer zeli
uglavnom se deca zakache
gledam neku emisiji od A do Da na jutjubu
dve emisije zaredom -mlada trudna oba puta na vencanju
И та, у старту непланирана деца... углавном их воле до неба када их добију. :heart:

Back