Pita me drugarica

moje su malo chudno taman kao i ja shto sam chudna

dok smo ispijali kafu i prichali o svemu i svachemu kazhe ona meni da je jednom zaboravila chokoladu kod tipa kojeg je upoznala i samo su kratko kontaktirali (valjda do zore)

sad mene zanima da li ste nekad neshto zaboravili u gnijezdu seksa? i Shta?

da li ste nekad neshto nashli u stanu shto je on zaboravio kod vas i shta?

(malo mi dosadno)

Једна дама, није заборавила, већ је намерно оставила купку у мом купатилу.

Још ми је и нагласила "остала ми трећина купке, оставила сам је, немој да је потрошиш",

па....мене занима... је л' то неко запишавање територије или тако нешто? Нпр. ако дође друга и види женску купку, онда та друга зна да је овај дом "запљунут"?

Је л' морам у таквим ситуацијама да кријем ту додатну купку, па после да је вратим у положај у коме је претходно била? :think:

E sad... Ja nisam imao takve kontakte odjednom i za jedno veče a u vezama, se što šta zaboravi kad ona dodje ili odeš ti do nje... Nekad i ne bude sexa, pa se zaboravi...

Ono što pamtim su gaće, uspavali se, zurio sam na posao i obukao pantalone u brzini bez gaca...

dok smo ispijali kafu i prichali o svemu i svachemu kazhe ona meni da je jednom zaboravila chokoladu kod tipa kojeg je upoznala i samo su kratko kontaktirali (valjda do zore)

(malo mi dosadno)
Šta? :)

duty-sex2-cropped.png

(malo mi dosadno)
meni to zvuči baš ko u filmovima...nisam imao takve situacije da neko nešto kod nekoga zaboravlja

Back