ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ РУСИЈИ

СРБ:
Aјде па нисам ја баш од јуче на овом форуму... На уши ти испарава захвалнос' мајки Америки.
Ал' мени још не лупи к разуму:
Зашто?

sta da ti kazem osim da gresis...tj da pogresno shvatas...
posto govorim u svoje ime slobodno mogu da kazem da ne osecam zahvalnost ni prema americi ni prema rusiji, da ne uzvikujem prigodne parole ni da potpisujem razne peticije...

SiIent Bob:
Pokaži mi neki tvoj post gde hvališ SAD ili zapad zbog nečeg.
Какво је то прозивање?

И, да није мало... детињасто?

Шта ти то, уосталом, уопште значи "хвалити" кад се говори у том смислу?

(Наравно да има тога, али, баш неећу ја да ти сад тражим).

Али, не би нашао ни да их нешто превише "кудим".

Ја све то гледам напросто - реално. Уравнотежено. И са више аспеката.

То су оне категорије, с којима ти, очигледно, не "бараташ" увек најбоље.

Него све некако... "дводимензионално". Максимум.

Ово ме јако подсећа на песму ''Danke Deutschland''.
Главна карактеристика малих народа је да се са одушевљењем увлаче у буље великих народа. Али у нашем случају ми се чини да нема везе која ће буља бити у питању, на крају ћемо завршити у канализацији. Зато нема потребе за одушевљењем, а поготово нема потребе за захваљивањем.

Pijanista:
Ово ме јако подсећа на песму ''Danke Deutschland''.
Главна карактеристика малих народа је да се са одушевљењем увлаче у буље великих народа. Али у нашем случају ми се чини да нема везе која ће буља бити у питању, на крају ћемо завршити у канализацији. Зато нема потребе за одушевљењем, а поготово нема потребе за захваљивањем.
Прилично тачно. Ја све време то говорим, велики су велики, а мали мали. И бесмислено је свако "навијање".

Ипак, хајде да оставимо мало оптимизма. Имамо право бар веровати да ипак нећемо баш "завршити у канализацији".

Јер, ни у историји се не дешава увек тако с "малима".

Onima kojima je Rusija u krvi, ovo doživljavaju kao potvrdu ispravnosti naše politike u vezi Kosova. Sve bi to bilo jako lepo da sve to Rusi ne rade iz interesa, naravno. U pitanju je podela interesnih sfera, jačanje uticaja u regionu, pošto su Amerikanci, u prethodnom periodu, ostvarili priličnu prednost u odnosu na aaaaRuse. Ni Amerikanci nisu ništa bolji. Kosovo, obema stranama, služi za merenje snage, da se vidi ko čime raspolaže. Ne vole oni ni Srbe, ni Albance, oni vole novac i samo novac. Zato se nemojte zavaravati "bezrezervnom" podrškom Rusije.

"Национално свесни Срби упућују Вам најдубљу захвалност за доследну политику коју водите према Косову и Метохији, нашој Светој Земљи на којој је основана и српска држава и српска црква пре хиљаду година."

Hi hi nacionalno svesni gastarbajteri i dezerteri iz srpskog Toronta stvarno komedija ziva, a tacnost podataka o osnivanju drzave i crkve ne vredi ni komentarisati jer dobro je da su "nacionalno svesni' Srbi navatali nekoga da im napise to pismo posto su verovatno poceli da zaboravljaju maternji jezik a njihova deca ga nikad nisu ni naucila .

JABUCHILO:
prvo, ti si jedna osoba, nije ispravno da koristis mnozinu, a pogotovo ne zbirnu imenicu kada govoris o sebi i svojim unutrasnjim dozivljajima. drugo, priznak je patologije kada covek svoju licnu velicinu meri velicinom svoga penisa.
Мислим да је јасно: велики и мали народи по бројности.
Зар није признак патологије то што ти се привиђају пениси?

Све очигледније је да у Србији има све мање (свесних) Срба.
Ево живог примера:

svetolik trpkovic:
"Национално свесни Срби упућују Вам најдубљу захвалност за доследну политику коју водите према Косову и Метохији, нашој Светој Земљи на којој је основана и српска држава и српска црква пре хиљаду година."

Hi hi nacionalno svesni gastarbajteri i dezerteri iz srpskog Toronta stvarno komedija ziva, a tacnost podataka o osnivanju drzave i crkve ne vredi ni komentarisati jer dobro je da su "nacionalno svesni' Srbi navatali nekoga da im napise to pismo posto su verovatno poceli da zaboravljaju maternji jezik a njihova deca ga nikad nisu ni naucila .

Norma Kampl:
Какво је то прозивање?

И, да није мало... детињасто?

Шта ти то, уосталом, уопште значи "хвалити" кад се говори у том смислу?

(Наравно да има тога, али, баш неећу ја да ти сад тражим).

Али, не би нашао ни да их нешто превише "кудим".

Ја све то гледам напросто - реално. Уравнотежено. И са више аспеката.

То су оне категорије, с којима ти, очигледно, не "бараташ" увек најбоље.

Него све некако... "дводимензионално". Максимум.
Ne znam, ti počela, a ja nastavio...

Jeste.

Naravno, kao....

Jok.

Aha.

Prozivanje#1

Prozivanje#2

Eto vidiš... izprozivaš, pa se ljutiš što ti odgovorih... pa me opet izprozivaš...

Markelja:
Idete iz krajnosti u kranost.... Bez potrebe....

@ Pijanista
" Зар није признак патологије то што ти се привиђају пениси? " :lol: :lol:

Imas pivo od mene......
Е, одма' се види да си неки фин народски човек, прави српски домаћин. Ајд' тури једног ''Лава'' да се 'лади, одма' долазим само да спичим ову брљу.

Prilozi

• cheerssa5.jpg
    cheerssa5.jpg
    13,9 KB · Pregleda: 2

Back