Pismo Vladike Vasilija Petrovića grofu Šuvalovu

igracina

Primećen član
Banovan
Poruka
878
Evo, jasno i čisto vidimo iz ovog pisma starog 250 godina da je srpska "istoriografska škola izmislila i lagala,
kako ne postoje narodi - Crnogorci, Makedonci, Bošnjaci...

Jasno je da srpski "Istoričari" ne posmatraju istoriju kao nauku za izučavanje i objektivno prikazivanje prošlosti,
nego Istoriju upotrebljavaju kao sredstvo za širenje Velike Srbije i srpstva.

Ovaj fototipski dokument, razotkriva milione laži srpskih "istoričara" !

vladikavasilijepisegrofu13vz.jpg

P koliko sam ja shvatio ti si musliman i samim tim pristrasan i ovde si po samo tebi znanim motivima.Ako,uzivaj dok mozes,doci ce vreme kada ces se kajati sto nisi bio na pravoj strani barikade.A ako ne shvatas velicinu onoga u sta zdusno pokusavas da nas ubedis,ako to sada ne shvatas,shvatices kada za to dodje vreme.Ja sam siguran da ces se kajati zbog ovih tvojih gluposti i zbog prosipanja selwektivnih informacija

crni djordje:
P koliko sam ja shvatio ti si musliman i samim tim pristrasan i ovde si po samo tebi znanim motivima.Ako,uzivaj dok mozes,doci ce vreme kada ces se kajati sto nisi bio na pravoj strani barikade.A ako ne shvatas velicinu onoga u sta zdusno pokusavas da nas ubedis,ako to sada ne shvatas,shvatices kada za to dodje vreme.Ja sam siguran da ces se kajati zbog ovih tvojih gluposti i zbog prosipanja selwektivnih informacija

Žao mi je što su te lagali besomučno o Istoriji tvog naroda.
Ali ja to nijesam kriv.
Razumi.
Žao mi je što Srbi iz svoje istorije uče sve marginalne činjenice, koje ističu do besvijesti, a sve KLJUČNE činjenice se minimiziraju ili potpuno ukrivaju.
JA TI ZA TO NIJESAM KRIV.

Prikažem ti riječi Vuka Karadžića, kako je pravio srpski jezik i ti se ljutiš.
Ljut si jer sam ti otkrio da su te lagali.
Ja sam ti kriv što sam ti pokazao, kako su te lagali.

Prikažem ti dokument star 250 godina Vladike Vasilija Petrovića o Makedoncima, Bošnjacima i Crnogorcima i opet si ljut jer se kosi sa lažima koje su te podučavali, jer su te lagali da Makedonci, Bošnjaci i Crnogorci - ne postoje.

Ja sam ti kriv što ti pokazujem da si vaspitan na bajkama i mitovima.

Ja sam kriv što pokazujem istorijska dokumenta.

Dobro onda neka ti bude, ja sam kriv što sam tako pokvaren, pa Srbima pokazujem ova istorijska dokumenta.

Istina kvari Srbe, jel tako ?

igracina:
crni djordje:

Žao mi je što su te lagali besomučno o Istoriji tvog naroda.
Ali ja to nijesam kriv.
Razumi.
Žao mi je što Srbi iz svoje istorije uče sve marginalne činjenice, koje ističu do besvijesti, a sve KLJUČNE činjenice se minimiziraju ili potpuno ukrivaju.
JA TI ZA TO NIJESAM KRIV.

Prikažem ti riječi Vuka Karadžića, kako je pravio srpski jezik i ti se ljutiš.
Ljut si jer sam ti otkrio da su te lagali.
Ja sam ti kriv što sam ti pokazao, kako su te lagali.

Prikažem ti dokument star 250 godina Vladike Vasilija Petrovića o Makedoncima, Bošnjacima i Crnogorcima i opet si ljut jer se kosi sa lažima koje su te podučavali, jer su te lagali da Makedonci, Bošnjaci i Crnogorci - ne postoje.

Ja sam ti kriv što ti pokazujem da si vaspitan na bajkama i mitovima.

Ja sam kriv što pokazujem istorijska dokumenta.

Dobro onda neka ti bude, ja sam kriv što sam tako pokvaren, pa Srbima pokazujem ova istorijska dokumenta.

Istina kvari Srbe, jel tako ?
SELEKTIVNA ISTINA je GEBELSOV izum

Back