PISMO TEBI

Pismo tebi

Pisem ti jer ti ne mogu drugacije sve sto osecam reci. Tezak je put nasoj sreci.Od prvog dana moja si rana, moj bol koji me opet ponovo boli... A rekla sam srcu da nece smeti ponovo da voli…Svaki tvoj poziv ostavi traga a ja sam tebi samo draga…Shvatila sam to posle duzeg razmisljanja i posle suza koje su me opekle...tvoje oci su mi danas mnogo toga rekle.A ja umislila da me volis. Da me volis kao zenu a ne samo siluetu njenu…
Sa tim gorkim saznanjem docekala sam trezna vece i najzad shvatih sta mi ti u oci rece. Osetila sam jezu, strah neki u stomaku, u oku vatra je lila…tuzna sam sreco, vrlo tuzna veceras bila. I plakala sam silno, plakala sam duboko, bolelo me od placa oko. Zasto si u trenucima srece morao tako reci…izgubio se u mom pogledu i najmanji san o sreci…A kakva bi to sreca i bila kad posle svake sale, suze sam lila? Ti najbolje znas kakva sam zena…iskrena, verna i opustena.Predana do kraja, izasla iz raja… Ali tebi takva ni trebala nije…tebi treba neka koja se od ljubavi krije.
Ali ne brini, ne stavljaj sebe na zar…vidim da mi nikada necemo biti ljubavni par.:sad2:

d6c2b8b9e894080a22996eaic3.jpg

A ..o tome se radi.Gagili znaj sa dlana će ti taj vodu piti samo je pitanje kad ćeš ga otkriti ,dokle će on moći svoju istinu kriti.A tada ćeš i ti shvatiti da on je samo odraz tvoj i da ti se sve to ne isplati.A tad će on za tobom trčati.Tu priču pouzdano znam ja ona se često ponavlja.Izoštri pogled svo j Gagili dublje pogledaj i vidi šta ćeš otkriti.

zxy;bt72315:
A ..o tome se radi.Gagili znaj sa dlana će ti taj vodu piti samo je pitanje kad ćeš ga otkriti ,dokle će on moći svoju istinu kriti.A tada ćeš i ti shvatiti da on je samo odraz tvoj i da ti se sve to ne isplati.A tad će on za tobom trčati.Tu priču pouzdano znam ja ona se često ponavlja.Izoštri pogled svo j Gagili dublje pogledaj i vidi šta ćeš otkriti.
Nazalost, nece...Tesko se u zivotu pronadju tako dva slicna bica...a kad se nadju treba to sacuvati...Ja nisam umela, sama sam kriva...:ok:i zato sebi oprostiti necu. Ume on da voli, ume da razume, zajedno da pati...ma bas sve ume...ali, ko ce mene da razume?:sad2:

gagili48;bt72319:
Nazalost, nece...Tesko se u zivotu pronadju tako dva slicna bica...a kad se nadju treba to sacuvati...Ja nisam umela, sama sam kriva...:ok:i zato sebi oprostiti necu. Ume on da voli, ume da razume, zajedno da pati...ma bas sve ume...ali, ko ce mene da razume?:sad2:
Slično biće koje vidiš možda si ti Gabili aon samo ogledalo,lovac vešti,moraš dublje da pogledaš ako hoćeš istinu da sagledaš.Znam bre sve te fore bar razmotri što ti kažem.

zxy;bt72321:
Slično biće koje vidiš možda si ti Gabili aon samo ogledalo,lovac vešti,moraš dublje da pogledaš ako hoćeš istinu da sagledaš.Znam bre sve te fore bar razmotri što ti kažem.
Tesko je nekome ko voli pricati sad takve stvari zxy...:ok:a fore, pretpostavljam da znas...:ok:

Zxy je potpuno u pravu...ja ti to garantujem...a videces...kad progledas...
Seti se sta si me sinoc pitala...Da, hladim se skroz,a tek sam pocela progledavati...a ti najbolje znas koliko sam volela....
Znam da ovo nije nikakva uteha sad,ali veruj...bice...videces za neki dan!!!!

Postoji posebna vrsta ljudi koji vole da povredjuju i sebe i ljude oko sebe.To im je hrana...I onda gledaju da nadju najranjivije i povredjuju...povredjuju...zadaju udarac za udarcem...Oni ne vole nas,oni vole nasu tugu,njom se hrane i nasladjuju...Gago,meni je trebalo godinu dana da shvatim ovo...a ti znas jako dobro kako mi je bilo i kroz sta sam sve prolazila...i to koliko puta:dash:
Zato mi ne pada na pamet vise...nikada...nek sprema svoju tugu za dorucak,rucak i veceru i nek pije svoje suze...moje vise nece...:evil:

zeljena;bt72352:
Postoji posebna vrsta ljudi koji vole da povredjuju i sebe i ljude oko sebe.To im je hrana...I onda gledaju da nadju najranjivije i povredjuju...povredjuju...zadaju udarac za udarcem...Oni ne vole nas,oni vole nasu tugu,njom se hrane i nasladjuju...Gago,meni je trebalo godinu dana da shvatim ovo...a ti znas jako dobro kako mi je bilo i kroz sta sam sve prolazila...i to koliko puta:dash:
Zato mi ne pada na pamet vise...nikada...nek sprema svoju tugu za dorucak,rucak i veceru i nek pije svoje suze...moje vise nece...:evil:
Sve znam sta si prosla...i divim ti se...:ok::cmok2::cmok2::cmok2:

Poslednja izmena:

Back