- Poruka
- 1.559
Pa cekaj, Putin je jel bezboznik, mislim po logici stvari. Kao i nas kolega Komsija. I ako kolegu Komsiju zabole da ne kazem sta za crkvu , zasto se onda KGB agent ( bivsi)
uzbudjuje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa cekaj, Putin je jel bezboznik, mislim po logici stvari. Kao i nas kolega Komsija. I ako kolegu Komsiju zabole da ne kazem sta za crkvu , zasto se onda KGB agent ( bivsi)
uzbudjuje?
Питам се зашто?Милош Земан чланице бенда "Пуси рајот" назвао "курвама"
Праг -- Чешки радио (ЧР) саопштио да ће наставити да емитује интервју са председником Милошем Земаном, упркос томе што је изазвао буру критика због низа вулгарности.
Председник Земан је јуче у разговору за ЧР најпре рекао да је влада "сје...." један од закона, потом је чланице руског панк бенда "Пуси рајот" назвао "курв...", а прву реч назива групе превео као "пич..".
Земан је, додуше, чланице "Пуси рајота", посредно, уз реторички обрт, назвао "курв...", рекавши: "Хтео сам да кажем курв.., али нисам ја Шварценберг (Карел Шварценберг, бивши шеф чешке дипломатије)".
Због оваквог Земановог речника јавност је оштро реаговала, а премијер Бохуслав Соботка оценио је да шеф државе представља веома лош пример за младе људе и да "не доприноси репутацији Чешке у иностранству".
Проруски опредељени Земан рекао је у интервјуу да је хтео да импресионира присталице свог ривала Шварценберга, кога је поразио на председничким изборима 2013, јер и он има обичај да у говорима користи сличан речник.
Земанов портпарол Јиржи Овчачек рекао је да се председник неће извинити због својих речи, јер је Земан овако отворио дебату која раније није била покретана - да ли је прихватљиво користити речи које се сматрају вулгарнима у политици.
Портпарол Чешког радија Јиржи Хошна рекао је да ће радио наставити да емитује овај говор, али није објаснио у којој верзији - онако како је ишао уживо или измењени снимак.
После Земановог говора, у жалбама које су због њега пристигле, тражи се да снимак буде емитован само после 22 сата и да на њему буде упозорење да није прикладан за децу и младе.
Чешки портал иднес.цз отворио је анкету с питањем: "Да ли вам смета кад шеф државе изговара вулгарне речи?", на коју је, до сада 28.699 људи одговорило "да", а само 2. 590 "не".
(Танјуг)
Тачно.Славој Жижак је фолрант и НАТО идеолог. Позер, ангажовани псеудо - мислилац и ****** у сваком смислу. При том се користио ниском методама у личној саморомоцији. Покаѕао је велики презир према колегама филозофима из Србије, па више, Богу хвала , није добродошао.
Тачно.
То је, уосталом, и Дуци за њега одавно рекао.
To što je neko poznati filozof ne mora da znači da nužno mora biti deo antiglobalističke fukare i smrada samo zato što je to popularno u današnje vreme ,tačnije u proteklih deceniju i kusur .
Филм о руској punk rock групи PussyRiots.
Lepa ženska.