комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
СМРТ ФАШИЗМУ - СЛОБОДА НАРОДУ![/b][/COLOR]
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Извини штo те питам, а јел си ти од оних, латентних?Kaj veli ovaj bedak
Kakva opajdara, ja sam ateista, ali nikad se ne bih ovako sprdao sa verujucim i religioznim ljudima. Trebalo je da je obese, i to bas tu ispred crkve.
Kakva opajdara, ja sam ateista, ali nikad se ne bih ovako sprdao sa verujucim i religioznim ljudima. Trebalo je da je obese, i to bas tu ispred crkve.
Било је и таквих периода у историји, на пример време у Инквизиције - ех штета што се тада ниси родио тако паметан![]()
Да је обесе за јаја?
САСВИМ ЈЕ ПРИХВАТЉИВО ДА СЕ РУСКА РЕВОЛУЦИОНАРНА ОМЛАДИНА НА СВОЈ НАЧИН ОБРАЧУНАВА СА ОЛИГАРХОМ ПУТИНОМ.Ajde ne laprdaj, potpuno je jasno da je ovakvo ponasanje neprihvatljivo, (...)
САСВИМ ЈЕ ПРИХВАТЉИВО ДА СЕ РУСКА РЕВОЛУЦИОНАРНА ОМЛАДИНА НА СВОЈ НАЧИН ОБРАЧУНАВА СА ОЛИГАРХОМ ПУТИНОМ.
[
Браво за левичарску хероину, другарицу Надежду!
Treba zveri u kavez! ! !Kakva opajdara, ja sam ateista, ali nikad se ne bih ovako sprdao sa verujucim i religioznim ljudima. Trebalo je da je obese, i to bas tu ispred crkve.
Treba zveri u kavez! ! !
A zar ti Nadežda liči na zver?!
A pogledaj šta si ti napisao!
(Ksenofobija je i kod nas fabrikat SPC,ali i ostalih crkvi i raznih čopora!)
Ozbiljno rečeno (Da li imam kome?):Žižekova kritika je veoma umesna...Ono šta je tu neumesno iKakve tikove ima taj Žižek.
Deluje ko narkos u krizi
Kad se stalno hvata za nos pa se češe.
Naravno da ksenofobičan i ne može to svoje psihićko stanje da prepozna.To se vidi samo spolja!Kakva ksenofobija, o cemu ti uopste pricas, sasvim je jasno da se radi o mentalno bolesnoj osobi, vec sam rekao da sam preterao s vesanjem, ali ovo se mora sankcionisati.
СМРТ ФАШИЗМУ - СЛОБОДА НАРОДУ![/b][/COLOR]
Naravno da ksenofobičan i ne može to svoje psihićko stanje da prepozna.To se vidi samo spolja!
Treba da pitaš prijatelje:"Da li sam ja ksenofobićan?", kao i kad pitaš psihijatra: "Da li sam ja kako treba?"...
Naravno,ludak kaže:"Ko lud? Ja lud?!-Jesi li ti normalan?"
Normalan i psihićki zdrav čovek je visoko tolerantan! Može i ovako,a i onako...![]()