Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 89.068
Da, prvo kao prof srpskog j.
На радом месту наставник српског језика?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, prvo kao prof srpskog j.
Na radnom mestu prof srpskog i na radnom mestu nastavnik srpskog, dakle ako hoćeš hronologiju, radila sam u srednjim i osnovnim školama. I ne ,nisam imala želje da radim na fakultetima. I iz tog razloga, kada se povede reč o prosveti, smatram da imam kredibiliteta da pobijam neke tvrdnje koje se ovde iznose kao zlonamerne ili netačne.На радом месту наставник српског језика?
Nista nisi pobila.Na radnom mestu prof srpskog i na radnom mestu nastavnik srpskog, dakle ako hoćeš hronologiju, radila sam u srednjim i osnovnim školama. I ne ,nisam imala želje da radim na fakultetima. I iz tog razloga, kada se povede reč o prosveti, smatram da imam kredibiliteta da pobijam neke tvrdnje koje se ovde iznose kao zlonamerne su ili netačne.
VažiNista nisi pobila.
Samo si dodatno dokazala moje tvrdnje.
Pa, ne možeš sama za sebe da kažeš da si vrhunska uciteljica , to moraju reci drugi . Sposobni ljudi sami sebi stvaraju uslove ne čekaju nista ni od koga, pa ni od države
Na primer, tako što će obustaviti rad i protestvovati jer je vrhunska učiteljica ali neki pametnjakovići ZNAJU kako su one su stvari samo dadilje i da rad u školi nije način da se pokaže kvalitet? Samo ako dogura do neke foteljice u ministarstvu onda možejoj bre, ne ukopavaj se više
Moje postojanje u školi se meri uspešnim generacijama uspešne dece, imaš li podatke o tome?![]()
Inače, kao profesor sam radila 10 godina, a 18 god kao učiteljicatako da ti mogu reći i iz ugla profesora i iz ugla učitelja. A kako si pominjao da ti jadni roditelji rade po tri posla, zaista me zanima ko je uspeo da im usadi radne navike, da ne pominjem oblasti jezika u kojima se ni roditelji ne snalaze
motivisati i podržati decuna pravi način je ono što neke od nas čini vrhunskim, hteo ti to ili ne. Džabe talenat ako ga niko ne prepozna i ne usmeri. Ne uzimam zasluge samo za sebe, uvek sam bila zahvalna roditeljima na saradnji i prepoznavanju onoga što činim za tu decu.
Nego samo one u privatnim školama, za ''elitne'' kategorijenema veze što je prepisivala od mene na ispitu
![]()
A gde sam to napisala? Ajde čitaj malo sa razumevanjem, proveri konteks rečenice pa mi nađi gde sam rekla da SAM ja najzaslužnija za vaspitanje tuđe dece, mada ima i toga da se bavimo nekim propustima u vaspitanju dece ..Znaci , roditelji samo sarađuju u vaspitavanju svoje dece ?
Ja se izvinjavam Vrhovnim vaspitacima dece, Čvarkov zna kako vam je . I sve ok , nema poente više svi da masimo kontekst, neka bude kako biti moraA gde sam to napisala? Ajde čitaj malo sa razumevanjem, proveri konteks rečenice pa mi nađi gde sam rekla da SAM ja najzaslužnija za vaspitanje tuđe dece, mada ima i toga da se bavimo nekim propustima u vaspitanju dece ..
Baš umeš nisko da komentarišeš.Čvarkov zna kako vam je
Индиректно јеси написала.A gde sam to napisala? Ajde čitaj malo sa razumevanjem, proveri konteks rečenice pa mi nađi gde sam rekla da SAM ja najzaslužnija za vaspitanje tuđe dece, mada ima i toga da se bavimo nekim propustima u vaspitanju dece ..
Da li si i ti običan čovek?Ви сте само обични људи. Нисте посебни. Зато имате услове рада које имају обични људи.
Da li si i ti običan čovek?
AhahhaIh, bre nizak udarac, jbt ne znate da se salite na svoj račun nikako. Dobro de , izvin'te
U prilogu je link ka celom tekstu.
Slažem se sa svime što je kolega napisao.
https://vreme.com/drustvo/pismo-prosvetnog-radnika/
Onda je svako izgubio poverenjeMislim da prosveta ne razume da je poverenje nestalo.
Puno godina je proslo u problemima. Mnogim problemima su kumovali i prosvetni radnici. Puno ljudi je na tom putu bilo osteceno. Sada je kasno, podrsku traze ali podrske nema.
Valjalo bi shvatiti da je nece ni biti, progutati zabu i krenuti iznova kako valja.
Nama je potrebna reforma. I to ona iz korena.
Za to je potreban novac ali potrebna je i volja prosvete.
Tako da, svi se moraju potruditi. Prosveta mora da sankcionise svoje redove ako zeli da vrati poverenje naroda.
Da li ja verujem u tu promenu? Ne verujem.
Sve i da se odobre velike plate, problemi ce ostati.
Sve i da dobiju sta zatraze, problema ce biti.
Zasto? Zato sto poverenja nema.
Onda je svako izgubio poverenje
Naravno da treba svako da pročisti svoje redove ali nije samo novac u pitanju
A ko će da sprovede tu reformu?
Ko je kompetentan za to?
Zamisli kad mi, obični ljudi, uzdrmasmo neku ''elitu''Индиректно јеси написала.
Иако сам горе направио јасне критеријуме око тога како можемо да утврдимо ко је врхунски у било којој професији.
Врхунски је онај ко се издвојио од осталих.
И да поновим. Ако неко игра другу српску лигу, све и да је најбољи фудбалер на свету, он није врхунски јер игра другу српску лигу.
Ви сте само обични људи. Нисте посебни. Зато имате услове рада које имају обични људи.
Апсолутно не разумем ни једну једину реч ове твоје поруке, нити контекст.Zamisli kad mi, obični ljudi, uzdrmasmo neku ''elitu''inače, je l ti šamaraš prodavačicu ako ti je pogrešno vratila kusur? Isti uslovi?
Onda možda, da se vratiš malo u školuАпсолутно не разумем ни једну једину реч ове твоје поруке, нити контекст.
Индиректно јеси написала.
Иако сам горе направио јасне критеријуме око тога како можемо да утврдимо ко је врхунски у било којој професији.
Врхунски је онај ко се издвојио од осталих.
И да поновим. Ако неко игра другу српску лигу, све и да је најбољи фудбалер на свету, он није врхунски јер игра другу српску лигу.
Ви сте само обични људи. Нисте посебни. Зато имате услове рада које имају обични људи.