PISMO PISANO PEROM

Pismo pisano perom

2ca1d148f28e00daa35f94fry2.gif

Ovo je pismo za tebe ljubavi…pisacu ga kao nekada, perom i svojom rukom. Ovo je jedno neobicno pismo, kakva je i nasa ljubav.Beskonacna. Obasjana velom tajne, ususkana u promrzlim krosnjama i sakrivenim pticijim gnezdima. Vetrovito vreme oko nas. Duva sa svih strana,siba a mi ne osecamo. Samo jurimo kroz oblake i svojim dahom tkamo bele niti…
Ovo je neobicno pismo, ljubavi za tebe. Znam da nikada ovakvo dobio nisi i neces... Neko kao ja samo ti ga moze poslati, neko luckast,detinjast i neotesan. Ma nisam ja mili takva uvek! Samo danas, samo juce i samo sutra…Ili do jutra.Htela sam ti u njemu reci: Volim te gde god bio, ali sam se predomislila. Ti to vec znas i ne volis da ti se ponavljaju reci koje si vec cuo. Znam ja sve o tebi a ipak si velika tajna. Znam da o meni mislis sada, da me sanjas onako uvek nasmejanu i srecnu a ne znas da sam veceras tuzna…Ne znas koliko mi snage treba da se nasmesim, da razvucem usne i ne izneverim sebe. Ne znam zasto se osecam tako? Mozda umisljam a mozda i ne? Ko ce to znati osim tebe?
Ja sam tvoja princeza, tako me zoves od prvog dana…A ti si moj kralj…Zelim da legnem veceras i ususkam se u tvom zagrljaju onako nemo, bez i jedne reci. Da osetim samo tvoj dah na mome licu…O tome mastam, a nemoguce je jer nisi pored mene. Zelim da cujem tvoje otkucaje srca dok mi je glava na tvojim grudima. Da razbijem sve svoje iluzije od stakla, da zaspim sanjajuci tebe. Kako bi me drugacije mogao poljupcem nezne ljubavi probuditi?

,,Sve svoje plesove cuvam za tebe i sve reci nezne…koje poput melema zelim priviti na tvoju dusu.Sklupcati se u tvom ogromnom narucju,gde ima mesta za sve moje…za sve sto sam ja.
Zbog toga me i volis,jer sam ja odgovor na sva tvoja neizrecena pitanja.Volim Te jer Ti si vecno pitanje,svim mojim radoznalostima,na koje cu dok zivim,iznova traziti i nalaziti odgovore…
Cekam Te.Odevena u svoju Mesecevu haljinu,protkanu srebrnim nitima ,ogrnuta plastom boje noci,koji se modro preliva pri svetlucanju zvezda…
Na nogama mi plesne cipelice,jer samo sa Tobom ja umem plesati…
Moj ples tada postaje magija neznih belih dodira i nepresusno vrelo strasti..
Ne treba da Ti ostavljam tragove ,
lako ces me pronaci ,Ti.. jedini…"
edd811bdaf17648aa76e320sb4.jpg

0aa9e09919914cbad9f347afg1.jpg

Jedino moje...
Oduvijek...
Sad...Zauvijek...
U beskonačnosti,
nebeskih čuvara...
Tih malih divnih bića...
Čuvara naših snova...
Anđela ljubavi...
Sada...I tamo...
Uzdignuti u nebo...
Tamo i u tišini...
U dnu noći...Sanjamo...
Znam...Snove nitko nikada
nije napisao...
Oni dođu i prođu...
Spremamo ih u veliki ćup...
A onda...polako...
Izlijevamo u beskonačnost...
Pa opet punimo...
I tako sve do vječnosti...

by zelenooka

z61876082.jpg

Ponekad se pitam koliko nam je ovaj razvoj nauke i tehnologije oduzeo od negdašnje ljepote življenja...
Zamisli samo da sad ovo svoje pismo još poprskaš sa kapljicom nekog nježnog parfema pa onda ono dođe u ruke onom kome je namijenjeno......Predivno,nježno ljubavno pismo........

RiadaT.;bt56336:
Ponekad se pitam koliko nam je ovaj razvoj nauke i tehnologije oduzeo od negdašnje ljepote življenja...
Zamisli samo da sad ovo svoje pismo još poprskaš sa kapljicom nekog nježnog parfema pa onda ono dođe u ruke onom kome je namijenjeno......Predivno,nježno ljubavno pismo........
Zamislila sam draga Riada...bilo bi to pravo ljubavno pismo...Hvala ti :hvala::zag:

Back