ПИСМО ИНДИЈАНСОГ ПОГЛАВИЦЕ СИЈЕТЛА АБРАХАМУ ЛИНКОЛНУ

Svaka cast Strelo sto si ovo postavila. Procitao sam ovo pismo davno pre i asociralo me je automatski na Srbiju, Srpske "divljake" i sve ono kroz sta oni prolaze u pokusajima da sacuvaju svoju zemlju, svoj nacin zivota i svoje sne. Naravno kao sto su Belci imali oduvek indijance koji su im bili sluge i radili za njih tako i mi imamo danas takve Srbe.

No svakako pismo je divno i treba ga procitati od pocetka do kraja.

Obersturmfuehrer:
ovo treba zalepiti na vrh foruma da se vidi ko je odlepio :):)
А шта, као, није над Индијанцима извршен геноцид?

И над северноамеричким, као и над јужноамеричким, у неким претходним периодима историје.

JerryRopero:
Svaka cast Strelo sto si ovo postavila. Procitao sam ovo pismo davno pre i asociralo me je automatski na Srbiju, Srpske "divljake" i sve ono kroz sta oni prolaze u pokusajima da sacuvaju svoju zemlju, svoj nacin zivota i svoje sne. Naravno kao sto su Belci imali oduvek indijance koji su im bili sluge i radili za njih tako i mi imamo danas takve Srbe.

No svakako pismo je divno i treba ga procitati od pocetka do kraja.

:D lupaj ti lupaj...

radi se o jednoj filozofiji koju ti jednostavno ne razumesh...

postavljach nije mislio na kulturni vec na ekoloshki problem, koju je Sijetl vido josh pre 200 godina. a vido je jer je tako vaspitavan! ovde, u srbiji, jednostavno nemash instituciju koja bi usadila ekoloshku svest u obrazac ponashanja stanovnishtva ...

Korner zastavica:
Jel ovo gore maskirani Ljuba Zemunac?
И немаш баш ништа паметније да напишеш?

Поводом овог писма, којег и ја иначе одавно имам и знам, јер је универзалне вредности.
А неки ограничени духови на све то дају свом стилу - ограничене, и бесмислене коментаре.

Norma Kampl:

Поводом овог писма, којег и ја иначе одавно имам и знам, јер је универзалне вредности.
А неки ограничени духови на све то дају свом стилу - ограничене, и бесмислене коментаре.
Sve u skladu sa sagovornikom.

Norma Kampl:

Норма, на жалост, неки људи уопште не могу ништа смислено да кажу на неке озбиљне и битне теме, осим приземних и петпарачких фазона, то им је ваљда максимум интелектуалног потенцијала...
А ово писмо стварно је универзалне вредности, чак би се рекло како време одмиче, да је све значајније.

e112.gif

Back