Korner zastavica
Ističe se
- Poruka
- 2.364
Jel ovo gore maskirani Ljuba Zemunac?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
giovaniI:da,a ameri sta su uradili nasoj braci indijanc ima,?..genocid.!!!!
А шта, као, није над Индијанцима извршен геноцид?Obersturmfuehrer:ovo treba zalepiti na vrh foruma da se vidi ko je odlepio![]()
Hajde da se ti malo odmoriš od Foruma. Par dana da malo razmišljaš, važi?giovaniI:budalo.
JerryRopero:Svaka cast Strelo sto si ovo postavila. Procitao sam ovo pismo davno pre i asociralo me je automatski na Srbiju, Srpske "divljake" i sve ono kroz sta oni prolaze u pokusajima da sacuvaju svoju zemlju, svoj nacin zivota i svoje sne. Naravno kao sto su Belci imali oduvek indijance koji su im bili sluge i radili za njih tako i mi imamo danas takve Srbe.
No svakako pismo je divno i treba ga procitati od pocetka do kraja.
pazi kad ne mogu da poverujem... :shock:jomini:Hajde da se ti malo odmoriš od Foruma. Par dana da malo razmišljaš, važi?
И немаш баш ништа паметније да напишеш?Korner zastavica:Jel ovo gore maskirani Ljuba Zemunac?
Sve u skladu sa sagovornikom.Norma Kampl:И немаш баш ништа паметније да напишеш?
Поводом овог писма, којег и ја иначе одавно имам и знам, јер је универзалне вредности.
А неки ограничени духови на све то дају свом стилу - ограничене, и бесмислене коментаре.
Ко год, и какав год ти саговорник био (а и не знам на кога конкретно мислиш), овај ти је коментар, благо речено - без везе.Korner zastavica:Sve u skladu sa sagovornikom.
Norma Kampl:И немаш баш ништа паметније да напишеш?
Поводом овог писма, којег и ја иначе одавно имам и знам, јер је универзалне вредности.
А неки ограничени духови на све то дају свом стилу - ограничене, и бесмислене коментаре.
Norma Kampl:Ко год, и какав год ти саговорник био (а и не знам на кога конкретно мислиш), овај ти је коментар, благо речено - без везе.