Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Stvarno mislish da su sretjnici oni koji znaju temu unapred?
Shto idete vi ljudi uopshte u shkolu?
Da lechite posle ljude i zaboravljate gaze u njihovim stomacima? Da uchite decu stranom jeziku a govorite svojim maternjim netachno?
Stvarno mislish da su sretjnici oni koji znaju temu unapred?
Shto idete vi ljudi uopshte u shkolu?
Da lechite posle ljude i zaboravljate gaze u njihovim stomacima? Da uchite decu stranom jeziku a govorite svojim maternjim netachno?
donela danas nasha profesorica pismene vezbe...i cita ocene....trojke dvojke,par cetvorki i to je to...jedan kec....
drug jedan...neki dan na pismenom zadatku...dobio 4,kaze ona,izadji napishi na tabli ' ne shvataju' poshto je to u sastavu napisao spojeno...i josh par glagola tako....sad na pismenoj,isto to ga je ispravljala....drugi drug...napisao trenuTcima...a jedna glupacha napishe 'ne mogucnosti' ja sam samo prevrnula ochima..jbt...treci razred gimnazije..ne znaju osnove pravopisa...
eto..ja sam na toj pismenoj dobila 3..
Ako neko u III razredu GIMNAZIJE pishe NE MOGUTJNOST, onda bolje neka uzme ispisnicu... Ja kapiram stvarno da neko ne mozhe da preskochi konja na fizichkom, uradi 15 zgibova, ali stvarno ne mogu da skapiram kako se nekome ne mili da nauchi da pishe, chita i govori. Ako svoj jezik ne znash, koji tjesh?
to i ja kazem....
i najgore mi je kad takve uchenike pustaju da prodju...:? ima li to smisla...
nikad nisam ni videla da je neko nekada napisao ne mogucnost...kad sam to danas chula....doslo mi da se krstim...mislim stvarno nema smisla...
mozda nemam talenta za pisanje sastava, ali ne moze da mi kaze da sam nepismena, jer to sigurno nisam...
(a ovo shto na forumu sve pishem malim slovima,jednostavno je navika i ne mogu da se bakcem oko toga na kompjuteru...sve u svemu,znam gde i kad se pishu velika i mala slova,shto opet,pojedinci ne znaju )
(a ovo shto na forumu sve pishem malim slovima,jednostavno je navika i ne mogu da se bakcem oko toga na kompjuteru...sve u svemu,znam gde i kad se pishu velika i mala slova,shto opet,pojedinci ne znaju )