Pismeni iz engleskog

• Začetnik teme Začetnik teme Ana.L
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tema ti je moj tipicni dan.
Napisi sta radis na srskom i onda prevedi to na engleski.
Kada kucas u internet pretrazivac,ako kliknes desnim klikom na bilo koje polje u ovom pravougaoniku imas opciju proveri pravopis.
Nadji tu engleski ejzik i ako si neku rec pogresno napisala podvuci ce je crvenom linijom. Kliknes na pogresnu rec desnim klikom i odaberes ispravnu rec koju si htela.
Prosto kao pasulj. Mogu ti ja prekontrolisati.

Kada kucas u internet pretrazivac,ako kliknes desnim klikom na bilo koje polje u ovom pravougaoniku imas opciju proveri pravopis.
Nadji tu engleski ejzik i ako si neku rec pogresno napisala podvuci ce je crvenom linijom. Kliknes na pogresnu rec desnim klikom i odaberes ispravnu rec koju si htela.

Znam, ali google transle sve prevodi bukvalno i to nije gramaticki ispravno. :( Da li biste mogli da mi prepravite tu prevedenu verziju?

Poslacu Vam privatnom porukom sastav.

Poslednja izmena:
Bome ona bolje zna engleski od mnogih ljudi koje ja poznajem.
Ako je ovo za srednju skolu domaci,ovo je ekstra.
Ne znam do duse da li je ok za jezicki smer u gimnaziji,ali za bilo koju drugu skolu ovo je vise nego dovoljno. Profesor bi pustio suzu da je bilo ovakvih djaka u mom odeljenju kao ona.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back