PISMA JEDNOJ ZENI

san_ni

Ističe se
Poruka
2.867
NEDELJA

''..Nesreca puta nesreca- sreca! Ljubim tu dušu, to ne može da boli! Pisaću ti pesme i sve ono što se ne sme izneću na svom blogu. Molim te razumi to i kao pesnički izraz u kom duša leti i traži nepronadjeno, sanja stvarno, udaljava se od realnog, približava nemogućem. Duso moja, nemoj živeti u vremenu, pretoči to u jedan divan trenutak bezvremenosti, ovekovečen u mom osmehu koji si ti izazvala. Pa šta i ako je suza? Ja tako iskazujem emocije koje me do te mere taknu da oslobode te granicne, Coveku moguće podnošenje božanskog..._''

Poslednja izmena:
NEDELJA
''....Ti si moj zvrk maleniNeću te umoriti od udvaranja?, Hoću doživotno da te osvajam, a nikad da te ne osvojim! U tome mi je najveća draž....imati ljubav za koju se ceo život boriš...''

NEDELJA

..'' I biće to istinita ispovest nikad neumiruće ljubavi.Hodajući po ivici nemogućeg, crpeći snagu u u željama neostvarenog. Volim te već treći dan uzastopce, prostakušo moja i plemkinjo!..''

NEDELJA

Gospodjo...ja tebe neopisivo zavoleh,...šta si ti to sa mnom uradila?Da ti ne vračaš nešto?Umeš li ti da letis na metli,ili njome samo čistiš?

- - - - - - - - - -

PONEDELJAK

'' ...Najdraža, pomozi mi ..kako da izdržim bez tebe?! Kako ja tebe volim! Sedim uz teniske terene i razmisljam o tebi..veruj , divno mi je. Zažmurim i imam te na grudima ..''

UTORAK

".Dobro veče, milo moje,...ljubavi...mene to baš pošteno hvata,...jel to normalno,....treba li se protiv toga boriti, ili pustiti da me emocije obuzmu?Tako sam te nekako bliskom doživeo, da mislim da pred tobom ne bih imao tajni,....a verujem da bi sve što ti kažem, prihvatila i umela da razumes,...Joj, šta ću ja ako budem totalno lud za tobom,..?

Mene boli uvo za reči,..imam ja njih mali milion, ali, za tebe se plašim,..ti mi trebas, da mi ti nekako ne nestaneš,...šta ću onda?"

UTORAK

Malena...još si ljuta na mene?...Zašto se ne javljaš?...Ignorišeš moje poruke?..:) Zaboravaila si šnalu za kosu kod mene kad si bila. Vidi, ne moraš da dođeš, ali glupo je to skrivanje...Dečije je da se ne javljaš...okej možda sam zaslužio, agggggggggh.....ipak, hajde ludice javi se! :)

SREDA

"..Nisam odmah shvatio,lomio sam se i mislio,.....odbijaš me od sebe,a opet, ne želiš rastanak.
i dugo to nisam mogao da shvatim,....i bio jako tužan
i onda mi se otvorilo ono što si mi govorila
shvatim, da, ako prospeš vodu,voda nakvasi tlo i razlije se, ne možeš je više u flašu vratiti,
ali, ako se kvasiš iz ruke,...voda se ne razliva

...i strah, kojim sebe obuzdavaš u iskazivanju emocija,
a vidim erupciju ,kao čepom na flaši šampanjca zadržavanu
SLAST koju taj čep zadržava..

- - - - - - - - - -

SUBOTA

Ljubim te! Nikad nisam ovako,....Zveri moja!Opčinila si me!Veštice!

SREDA

Prošla je ponoć...gledam u tvoju poruku...imam razočarani izraz lica, koji nećeš videti i negde mislim bolje je tako...spuštam telefon pored kreveta...i mislim zašto sam poslala taj mail...jednostavno sve bih sad povukla što sam napisala...ali kasno je...kao što si rekao...voleo bih da nisi tako nešto napisala, razumem da si pomislila ali napisala, e to već nosi težinu.....samo katka poruka od tebe....razočarala si me...

PETAK

Oduvek sam voleo kad si mi pisala. Ne volim kad se ućutiš, osamiš i mudruješ. Piši mi opet onako kako samo ti umeš. Reci mi da me želiš, ne treba ništa više, možeš mi reći sve, i da me prezireš i da me mrziš i da sam đubre, samo nemoj da me ne želiš! Nemoj da ćutiš i budeš ravnodušna, samo to ne mogu da podnesem...devojčice piši mi!

Back