Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Rešenje su jeftine nove knjige. Tema je postavljena u sasvim drugom smeru. Čemu ponižavanje ljudi koji nemaju da plate nove knjige? Niko nije dovodio u vezu prosvetu i političare nego tvoju izjavu o lopovima od ranije koje sad igrom slučaja braniš, ne fantaziraj.Ја управо, од првог вагона, и држим страну деце борећи се за то да не уче из трипут брисаних уџбеника у којима се провиде сва решења задатака и залажући се за то да се те паре усмере у опремање кабинета и фискултурних сала и реновирање ве-цеа по школама (јер наша деца ни то немају!), или да се ТАЈ ИСТИ ИЗНОС усмери за дечију ужину, а не да нам деца живе на кока-коли и грисинама!
Зашто ТО није ''држање дечије стране'', а само залагање за коришћене уџбенике јесте?
А ти по ко зна који пут тендециозно (ваљда огорчена због наших ''великих' 'плата) доводиш у везу моју браншу са политичарима, издавачима и политиком министарства...
....а ми немамо апсолутно никаквог утицаја на целу ову причу и нико нас ништа није питао о целој ствари око ''бесплатних'' уџбеника, нити имамо икакве вајде од тога!
![]()
Ја немам мишљење о томе колико је скупо подизати децу данас, ја то, на жалост, јако добро ЗНАМ!И као родитељ, волела бих и ја да ми неко мало олакша школовање моја два ђака...што мислиш да не бих? Само - то може да се уради и на друге начине, нису трипут брисани уџбеници једино решење...
![]()
I nikako da skapiram o kom "tom istom iznosu" pričaš. Koliko znam knjige su toliko skupe da nema viška para.