- Poruka
- 88.986
sta se to sada tako zove![]()
Zaboravljas da sam ja u pitanju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta se to sada tako zove![]()
Zaboravljas da sam ja u pitanju.
hajde jedna ali dvije![]()
ne zaboravljam, Mazuljko je bio divan
![]()
Fali mi taj usonja![]()
Moze ako te stavi na blok. Onda samo vidis sliku, ali ne i kada je ta osoba bila online. Ranije se nista nije videlo, sad ostane profilna slika, pa ni ne znas da si na bloku.Jako retko, niko mi pijan ne izjavljuje ljubav, obicno obrisu kad je stvarno greska.
E kad vec spominjete Viber, ja bih da pitam jel postoji opcija da za jednu osobu napravis da se ne vidi status "na mrezi"? Ne za sve.
Desavalo mi se. U oba smera. Kao sto mi se desava da neplanirano saljem srca kad pokusam da brisem poruku po poruku, znaci ne citav chat, pa prstom slucajno pritisnemDa li vam se događa da vam netko pošalje poruku na viber ili whatsapp i onda prije nego sto procitate i vidite izbrise? Meni se to u posljednjih nekoliko dana dogodilo 2 ili 3 puta od 2 razlicite osobe... Moram priznati da mi je to bezveze. Da li vam se to dogadja? Da li vas tako nesto nervira? sta mislite o takvim osobama koje napisu pa obrisu pa poslije ne napisu nista![]()
Moze ako te stavi na blok. Onda samo vidis sliku, ali ne i kada je ta osoba bila online. Ranije se nista nije videlo, sad ostane profilna slika, pa ni ne znas da si na bloku.
Desi se pogresan prozor...Da li vam se događa da vam netko pošalje poruku na viber ili whatsapp i onda prije nego sto procitate i vidite izbrise? Meni se to u posljednjih nekoliko dana dogodilo 2 ili 3 puta od 2 razlicite osobe... Moram priznati da mi je to bezveze. Da li vam se to dogadja? Da li vas tako nesto nervira? sta mislite o takvim osobama koje napisu pa obrisu pa poslije ne napisu nista![]()
Meni to super, držala sam isključen seen baš dugo.. Nedavno vratila na normalMene više nervira kad isključe ljubičavost ili plavilost kod poruka. Vidim da su primili ali ne i da su pročitali poruku...
I jasam u nekim grupama biče dasam popularna Amerikanci me volu svi pišu neki emgleski a ja nemogu da odgovorim jer ne umem da pričam i razumem samo sam im rekla dajih ne razumem ida uče srpskiMeni to samo zvrji, ubacili me u neke grupe, ni ne gledam sta se desava. A ne znam da izadjem ja mislim da tu izlaska nema samo cutim i pravim se mrtav. Al sam zato na do not disturbu, eheee evo vam ga na
Neznan Zla Bebo moguce da traze da inwestiras mozda prodaju oruzie i crnjce uzasI jasam u nekim grupama biče dasam popularna Amerikanci me volu svi pišu neki emgleski a ja nemogu da odgovorim jer ne umem da pričam i razumem samo sam im rekla dajih ne razumem ida uče srpski
Nemoj bre takove stvari da prićaš i da dušu grešiš razumem ja dasu ti Amerikanci mnogo moderni i oče dase žena ponaša kao muško ali ako oče da pušku odnji kupim mora dasu poludeli iđže moj Zoran u lov na fazane i vole on izpuške da puca i jendom mije reko daja probam onako iz šale ajme meni kadje ta puška pukla pola ramena mije odvalla a jase ustravla od pucnja još sad neumen da dođžem ksebi a Zoki sav vražji se smejo kako nije puška za žemske ma ima pravo netreba žemsko dase oružija hvata au ovih Amerikanaca žemske puške nose i glume kaubojike pa hoće da bidnu muški i iđžu na operacije jerbi da bidnu trandseteriNeznan Zla Bebo moguce da traze da inwestiras mozda prodaju oruzie i crnjce uzas