Piši briši viber whatsapp

mačka zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.213
Da li vam se događa da vam netko pošalje poruku na viber ili whatsapp i onda prije nego sto procitate i vidite izbrise? Meni se to u posljednjih nekoliko dana dogodilo 2 ili 3 puta od 2 razlicite osobe... Moram priznati da mi je to bezveze. Da li vam se to dogadja? Da li vas tako nesto nervira? sta mislite o takvim osobama koje napisu pa obrisu pa poslije ne napisu nista :think:

Da li vam se događa da vam netko pošalje poruku na viber ili whatsapp i onda prije nego sto procitate i vidite izbrise? Meni se to u posljednjih nekoliko dana dogodilo 2 ili 3 puta od 2 razlicite osobe... Moram priznati da mi je to bezveze. Da li vam se to dogadja? Da li vas tako nesto nervira? sta mislite o takvim osobama koje napisu pa obrisu pa poslije ne napisu nista :think:
To neki secret chat , svaleracije :smeker:

ma meni se isto ponekad desi da nesto pogresno napisem i onda izbrisem, nakon toga ili napisem sorry greska ili novu poruku ali ovo... dvije poruke dobijem i obje izbrisane :fdlan: nisam jedna od onih sto skace na sveki poziv ili poruku nego opusteno pa kad vidim...
A dobro, ti si zagrepčanka, vi se zahvaljujete i vozačima koji stanu na svoje crveno dok prelazite ulicu na pješačkom dok vam je zeleno :D Jok, mi ubosni se ne izvinjavamo za sve baš :)

A dobro, ti si zagrepčanka, vi se zahvaljujete i vozačima koji stanu na svoje crveno dok prelazite ulicu na pješačkom dok vam je zeleno :D Jok, mi ubosni se ne izvinjavamo za sve baš :)

:rotf: kada sam jednom dosla u Bg, prije od prilike 8 godina i prije toga dugo nisam bila upozore me domacini "Maco ovde nemj da prelazis na zebri dok ne vidis da ce kola stati, nije to kao u Zg da te puste dok im ides pod kola" :zcepanje:

Back