Pisem pesme

blue_ eyes

Početnik
Poruka
20
Pisem pesme od sedmog razreda osnovne skole, tada sam krenuo da ih pisem. Pravo da vam kazem nisam mario kao klinac preterano za knjizevnost, ali kako je vreme izmicalo sve sam se vise i vise itersovao. Mahom su to bile neke kratke pesme klinacke. Ljubav me nije itersoval i onda dodje 1 god srednje i napisem prve pesme ljubavne za devojku u koju sam bio zaljubljen do skoro. Mnogo sam patio toliko da nisam mogao drugu da pogledam.Pio patio, zaplako milion puta jer me nije htela. I jedne veceri sam se tako napio da nisam znao za sebe, vracam se iz grada i cekam trolu u ranim jutarnjim casovima.
Posto sam tu upoznao tu moju "prvu" tzv ljubav napisao sam prve stihove pesme i to na jako neobican nacin. U dzepu samo upaljac, pakla cigareta u njoj 2 cigare, para nemam ni malo i blokce koje sam nekim slucajem ne znam kako naslo u mojoj jakni. I jedna starije zena sedela, pitao sam je da li ima olovku i kreno da pisem. Posto sam na Slaviji gde sam i bio upoznao doticnu, gledao sam oko sebe i samo je krenulo samo od sebe da izbija iz mene. Posle skoro god dana sam uradio melodiju na nju, prvi demo snimak i kreno da se bavim pisanjem tekstova.
Zamislim muziku, melodiju sa sve refrenom i od skoro je sacuvana u sokoju kao autorsko delo. Ove godine za 20 godina oluje na portalu "Srbija Danas" sam dao prvi intervuj za svoj pesnicki rad. To je za mene bilo sve novo, i ono secam se kad sam kreno da pisem mnogi su mi se smejali. Kad sam pustio prvi demo snimak sa muzikom, tekstom otpevano zacutali su. Sad neke moje pesme trebaju da se snime, jedna je u izradi narodna. Inace pisem sve od ovih novijih do narodnjaka teskih. Tesko se probiti stvoriti ime ali ne odustajem. Eto mozete da pogledate clanak o mom radu koji je objavljen 5 avgusta ove godine na portalu "Srbija Danas"

Pišem i ja,uglavnom ljubavne kad oću da smuvam neku cupi za snošaj...
Veoma sam romantičan a sad imam i urednu stolicu...
Evo jedne moje ,što sam napisao za bivšu;

Sladžana,otkada te nema,nijednog soma upeco nisam...
Sladžana,otkada te nema,ni gliste na đubretu iza kuće nemož naći...
Sladžana,otkada te nema,ni na kedera štuka nejde
Sladžana,otkada te nema,ni babuška više istoo ne smrdi...
Oooo vrati mi se Sladžana,pojeli te rovci i crvi...

Back