Pis end lav

Jeste više za pis ili za lav? Pošto ponekad jedno drugo isključuju...:D

Jel se ovde misli na pis (mir) i lav (ljubav), po engleskom? :) Ja onda shvatam ovu temu, kao pitanje mira i ljubavi, odnosno ratovanja i ljubavi. :)

Ja sam za ljubav. Uvek bila i biću. I ne tražim nevolju, niti ikoga prva diram. Što ne znači, da neću pokazati zubiće ili kandžice, očepi li me neko ničim izazvan. To obično kažem, čisto kao upozorenje, ali kao što uvek biva, vidim da ne vredi...pa ni ne stignem do te faze, jel mi ispod časti da se bahćem s amebama, pa ni ne ulazim u ratiće. :)

Generalno, miroljubivo sam stvorenjce, i kada vidim da ne ide -sklanjam se. Jer da vratim na takav i toliki način, niti umem niti znam, a vidim da današnji svet funkcioniše po ovakvom principu, a ja nisam za to, izeš mene, kad nisam taj temperament.

Uglavnom, da skratim...jesam za ljubav. I uvek ću biti. Umem da istrajem ali sam i shvatila, da neke stvari na vreme treba...prepustiti.

U globalu, treba biti pametan, kada je mudrije biti i poražen, nego uludo srljati.

Mada što kaže, Balašević...malena oficirka je izgubila borbu života, ali drugi ljudi su izgubili rat.

Jedno drugo ne isključuje, ali bogme ni ne potire.

Ja uglavnom, sam pravo vojničko unuče...ako znam zašto i zbog čega, mogu do Sudnjeg dana, do zadnje kapi krvi, do zadnjeg udisaja, da me košta svega, daću sebe i neću žaliti. A, kada kao svaka fina cura uvidim, da sam upravo zbog tih stvari nekome krpa...a ne vrednovana, kako trebam...da umireš...nemaš me više.

:hvala:

Poslednja izmena:
kod nas je pis ono malo travice umotano u foliju, reko ako me vi srbijanci ne razumijete

Skontao sam na sta mislis brate Coa, iako moram priznati da sada prvi put cujem za taj termin. :) Samo se zezam na racun pivopija, znas ono kad se razbiju pivcugom, pa svaki cas trce u toalet. :D Okupe se dva, tri ortaka, pa udare po cugi, a nakon nekog vremena uvek je jedan sam za stolom, ostatak ekipe je na pisanju ili na putu do pisaonice. :D

Back