Piratski diskovi i potplaćena policija

kako ti čitaš knjige,od zadnje strane ka prvoj:)?tako i ovu temu...znam ja sta se meni isplati,ne sekiraj se,kupuj dok mozes,jer idemo u eu,pitanje je meseca-meseci,kada ce ih konacno morati skloniti:)

btw.trenutno skidam blue ray rip "Nine" 1080p,11 gb(gigabajta,za one koji ne znaju,veličine je tri dvd-a)kakvi 6 na jedan xvid za 250 din.,propast slika i zvuk,to je zabava za prost narod i nije na cd(ne zna ni to,da je dvd u pitanju,pa ako,ovce,odnosno oni koji ne znaju da skidaju sa neta i jesu za šišanje)
ono na trafici sto se prodaje je dvd,jedan film ali slika koja nema veze sa xvid od 700 mb:)

kako ti čitaš knjige,od zadnje strane ka prvoj:)?tako i ovu temu...znam ja sta se meni isplati,ne sekiraj se,kupuj dok mozes,jer idemo u eu,pitanje je meseca-meseci,kada ce ih konacno morati skloniti:)

btw.trenutno skidam blue ray rip "Nine" 1080p,11 gb(gigabajta,za one koji ne znaju,veličine je tri dvd-a)kakvi 6 na jedan xvid za 250 din.,propast slika i zvuk,to je zabava za prost narod i nije na cd(ne zna ni to,da je dvd u pitanju,pa ako,ovce,odnosno oni koji ne znaju da skidaju sa neta i jesu za šišanje)
ono na trafici sto se prodaje je dvd,jedan film ali slika koja nema veze sa xvid od 700 mb:)

dobro, ti onda ne moj da kupujes kod pirata i svi zadovoljni:mrgreen:

a na sta ja da gledam 1080p kad mi monitor 1680x1050:p
720p je ok..3put bolje od DVD a i 3put manje od 1080p
xvid u 720p ionako staje na DVD obicno oko 3.5 do 4 giga

a na sta ja da gledam 1080p kad mi monitor 1680x1050:p
720p je ok..3put bolje od DVD a i 3put manje od 1080p
xvid u 720p ionako staje na DVD obicno oko 3.5 do 4 giga

kupi full hd 1080p monitor,ja imam monitor 24"(61 cm) hdmi,full hd 1080p(zamisli crysis na takvom monitoru da opletes,osecaj je neverovatan) i čekam da padnu cene full hd lcd televizorima,pa povezem komp i tv i gledam na 32" minimum:)

@marrio,ti si nepismen,nigde nisam napisao da cu kupovati original diskove,citiraj gde sam napisao,skidam blue ray torrente:)

a ovaj navar u 2010 nema kompjuter sa grafikom za monitor od 24 inča,kao da je to neko čudo,pa koju kršinu nesrećo imaš(da, znam hard disk 20 gb,grafika 64 gb,256 mb ram..,kupljen 2002:)) kada misliš da ne može da radi full hd 24" monitor:)?
ovaj ima i analogni ulaz i dvi ali to su za vas spanska sela:)

Poslednja izmena:
@marrio,ti si nepismen,nigde nisam napisao da cu kupovati original diskove,citiraj gde sam napisao,skidam blue ray torrente:)

a ovaj navar u 2010 nema kompjuter sa grafikom za monitor od 24 inča,kao da je to neko čudo,pa koju kršinu nesrećo imaš(da, znam hard disk 20 gb,grafika 64 gb,256 mb ram..,kupljen 2002:)) kada misliš da ne može da radi full hd 24" monitor:)?

Samim time si u prekršaju, ozbiljni provajderi su dužni da ti skrenu pažnju a potom i uskrate svoje usluge. Razmišljaj recimo da motka ima dva kraja ali smo mi jos uvek jedno bedno drushtvo koje puzi ka civilizaciji.
Psihoanalizom postavljača teme došao sam do zaključka kako je kupiJo na ulici loš dvix i revoltiran krenuo u plač :)

Poslednja izmena:

core 2 duo E6750 na 2.66ghz 2x1gb ram ddr2-800 geforce 8800GTS 320 i dva hdd u raid0..a monitor je..22"
pazario pre 3 godine..

moze al masina posustaje pri full detaljima na toj rezoluciji..1680x1050 joj je krajnji domet za glatko igranje..mass effect dragon age..star wars force unleashed..
sto se monitora tice..ovaj asus mi je za sad dovoljan, a pazaricu nov tek kad OLED displeji zazive a to je godinu dve dana..a inace razmisljam da u toku godine radim upgrade masine..kad cene ovih novotarij amalo opadnu..i kad nvidia izbaci prihvatljiv derivat Fermi cipa

moze al masina posustaje pri full detaljima na toj rezoluciji..1680x1050 joj je krajnji domet za glatko igranje..mass effect dragon age..star wars force unleashed..
sto se monitora tice..ovaj asus mi je za sad dovoljan, a pazaricu nov tek kad OLED displeji zazive a to je godinu dve dana..a inace razmisljam da u toku godine radim upgrade masine..kad cene ovih novotarij amalo opadnu..i kad nvidia izbaci prihvatljiv derivat Fermi cipa

Furash komp star 3 godine? Ja ne znam zashto pricham sa tobom :cool:

Dokle će se piratski diskovi prodavati u podzemnom prolazu kod hotela "Balkan",u Sremskoj ulici,na Bulevaru,podzemnom prolazu ka Sajmu,preko puta železničke stanice,na Buvljaku,banjičkoj pijaci?

Da li ima nekoga u državi da stane na put policajcima(ne svima iz tih stanica)iz SUP-a Stari Grad,Savski venac,Zvezdara,Voždovac?

Lično sam video kako uveče u Sremskoj ulici pored TC staje policijski Pežo,momak prilazi dvojici što iz majstorskih kofera prodaju diskove,uzima pet crvenih(5000 dinara) i odlazi do auta gde daje novac policajcu suvozaču.

DOKLE GOD AMERIKANCI NEISPLATE STETU ZA BOMBARDOVANJE POGINULE I OSTRECENE

Samim time si u prekršaju, ozbiljni provajderi su dužni da ti skrenu pažnju a potom i uskrate svoje usluge. Razmišljaj recimo da motka ima dva kraja ali smo mi jos uvek jedno bedno drushtvo koje puzi ka civilizaciji.
Psihoanalizom postavljača teme došao sam do zaključka kako je kupiJo na ulici loš dvix i revoltiran krenuo u plač :)

Haaaahaaahahahhahaaaahahahahahhahahahhahahahahha, ču li nekad za Internet Privacy Act?
Provajder da mi ukine uslugu zato što skidam torentehahahhhhhhaaahahahahahhahaha

Back