Pirati vs. Originali

• Začetnik teme Začetnik teme was
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kakve CD-ove obicno kupujete?

• Kupujem originale

• Kupujem kopije

• Kako kad

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa treba kupiti original kad se ima kinte (ja kako kad), jer kao sto neko rece, da imamo CD bas kao sto ga je muzicar zamislio sa sve knjizicom i ostalim stvarima.
Mene sve vise privlace ploce, ne znam zasto valjda zato sto nemam priliku da ih cesto vidim.

Kod mene U Sapcu su one fine cike sto prodaju pirate davnih dana pohvatali i zaplenili im sve. No ima jedan cd klub koji prodaje pirate (inkognito) ali samo aktuelene stvari, to je negde 200 dindzi po disku, a u slucaju da zelim nesto iole starije moram da izdvojim 300 - 400 din. da mi narezu. To je apsurdno i moze se podvesti samo pod sisanje ovaca, SRAMOTA! No dobro ljudi, ako bas toliko volite originale nabavite neki dobar dek i kupujte dobre stare kasete, one su jeftine a zauzimaju i manje prostora na polici:)

Ako su u pitanju strani izvodjaci obicno skinem sa neta,jer 90 % ovde nikad nije culo za njih...:(

Dobila sam pre tri-cetiri godine 2 Cd-a iz Italije original i pre godinu i po kupila DVD Laure Pausini :)

Od nasih imam par koje volim i uvek kupim original

Uglavnom skidam sa neta.
Domaću muziku ne slušam tako da nemam potrebe da kupujem naše originale, a u mom gradu nema gde da se kupe originalni strani pa sam htela-ne htela prinuđena da kupujem pirate.
Pre bih kupovala pirate jer nemam toliko love da je redovno trošim na CDove, mada bih rado kupila nekoliko originala od mojih omiljenih grupa. Kao što reče, na taj način im odajem poštovanje. A i lepo je imati original CD omiljene grupe... :)

Back