gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
- - - - - - - - - -
Ti izgleda bas nemas inspiraciju za teme.

Šta je sad ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- - - - - - - - - -
Ti izgleda bas nemas inspiraciju za teme.
reko bi joj imam 3 ortaka koji ne biraju,mogu istovremeno da te odrade samo mi se skini s kujcaTo nije tema i zabole nju šta ti misliš . Ona hotje i tebe je pribila uza zid ....a kutiji ti plače dvoje djece a tretje na putu a ona navalila prijeti ti poslom ..da ces ostaneš bez leba i brašna ...
Sta ces raditi ?
)))))))))
Šta je sad ?
Čuli smo svi za verbalne seksisticke napade na žene ili čak stavljane ruke na kolena do dramatičnik dešavanja ....jeli vas ikad neka zenska napala sa namjerom da dodje do seksa kako ste reagovali ? Da li ste joj dali razmišljajući " evo ti pa nek te djavo odnese više " ili ste tražili zaštitu vaših prava pred sudom ? Jel vas bruka o tome pričati ?
Pocnes neku temu koja nema dubinu![]()
![]()
Kakva je ona osoba da li ako je odbijes vadi utoku i naredi da ga izvadisi klekne na kolena i pusi dok ti drzi pistolj uperen u jaja ?
![]()
![]()
reko bi joj imam 3 ortaka koji ne biraju,mogu istovremeno da te odrade samo mi se skini s kujca
Pa namjerno sam temu držala kratkuznam da ste preoptereceni ako malo odužim
Čuli smo svi za verbalne seksisticke napade na žene ili čak stavljane ruke na kolena do dramatičnik dešavanja ....jeli vas ikad neka zenska napala sa namjerom da dodje do seksa kako ste reagovali ? Da li ste joj dali razmišljajući " evo ti pa nek te djavo odnese više " ili ste tražili zaštitu vaših prava pred sudom ? Jel vas bruka o tome pričati ?
mene nepoznate ne privlače, ja lepo kažem: Izvini srećo, ali nemoj danasNepoznata zena trazi seks od muskarca, pa zvuci zaista previse dobro da bi bilo istinito.
ma neka me je i blam, ali neka se nudi nekom drugommada zivimo u takvom drustvu da je blam buniti se oko toga, jer kakvo je tu musko, zena mu se nudi, opipava terena on "ne". To se ne desava.