piPIpi

Cuj bode ti oci ?

Zažmuri :p

Da li znaš da kada primetim da nisam stavio zarez, pogrešio
u jednom slovu (bez bilo kakve uticaja na razumevanje teksta), otvaram post ponovo
da bih to ispravio.
Jeb'e me to što sam bolesno pedantan....
A, ponekad mi ide i na stanislava, veruj mi ....!

(Evo, na pr. sad sam vid'o - iza čuj, fali ti zarez...)

Poslednja izmena:
Da li znaš da kada primetim da nisam stavio zarez, pogrešio
u jednom slovu (bez bilo kakve uticaja na razumevanje teksta), otvaram post ponovo
da bih to ispravio.
Jeb'e me to što sam bolesno pedantan....
A, ponekad mi ide i na stanislava, veruj mi ....!

(Evo, na pr. sad sam vid'o - iza čuj, fali ti zarez...)

Poenta "bolesno pedantan"

Zaključak "ostati ces sam"

Ja vam više neću tipkati zasto da neko liječi svoju bolesnu pedantnost na mojim živcima

:bye:

Zašto imamo zadovoljnih osoba iako to nebi trebali biti sa naše tačke gledano

Zasto neko svoje životne kofere nosi sa lakoćom dok drugi nisu u stanju koferče da nose

P.s taj kofer je život ovo naglašavam da nebi neko od vas počeo da mi preporučuje samsonite ultra light

sve je to relativno,pogled na svet je kljucan,a svi imamo razlicite poglede na svet.

Zasto neko svoje životne kofere nosi sa lakoćom dok drugi nisu u stanju koferče da nose

P.s taj kofer je život ovo naglašavam da nebi neko od vas počeo da mi preporučuje samsonite ultra light

kad prochitah ovo msm da je najbolje da bacish kofere i predjesh na ranac :nosijelku:

naravno..,i mislim da je to jedini pravi rezon,ne postoji univerzalna definicija srece.Svako ima svoj dozivljaj i vidjenje srece ili mozda njeno (ne)postojanje.

To je razlika između pobednika i gubitnika, optimista i pesimista, onih koji će naslediti ovu zemlju i onih koji će nestati.
Ovi, što im je sve teško su slepi kolosek evolucije i to je najjednostavniji odgovor. Valjda se priroda pobrinula za sve, ali mi to još ne razumemo i ne možemo da objasnimo.

Back