- Poruka
- 42.863
Ljudi ne znaju da se raduju malim stvarima. I umesto da uzivaju u onome sto imaju oni zale za onim sto nemaju.
Znamo kako da ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi ne znaju da se raduju malim stvarima. I umesto da uzivaju u onome sto imaju oni zale za onim sto nemaju.
Preuzmi palicu.
Obalavio sam ispravljajući nepismenjakoviće....
Nemam više, ni snage, ni volje !
A, bode mi oči...
pa kad nemamo ništa![]()
Moj kofer ima točkiće, tako da...Ne znam
I ja se pitam, zašto to sebi radite? Msm bez točkića ...![]()
Cuj bode ti oci ?
Zažmuri![]()
uz nedostatak sposobnosti da se sroči prostoproširena rečenica ovo je ravno katastrofi.
vodiš temu smajlićima...![]()
Zašto imamo zadovoljnih osoba iako to nebi trebali biti sa naše tačke gledano
Zasto neko svoje životne kofere nosi sa lakoćom dok drugi nisu u stanju koferče da nose
P.s taj kofer je život ovo naglašavam da nebi neko od vas počeo da mi preporučuje samsonite ultra light
Cuj bode ti oci ?
Zažmuri![]()
Da li znaš da kada primetim da nisam stavio zarez, pogrešio
u jednom slovu (bez bilo kakve uticaja na razumevanje teksta), otvaram post ponovo
da bih to ispravio.
Jeb'e me to što sam bolesno pedantan....
A, ponekad mi ide i na stanislava, veruj mi ....!
(Evo, na pr. sad sam vid'o - iza čuj, fali ti zarez...)
Zasto neko svoje životne kofere nosi sa lakoćom dok drugi nisu u stanju koferče da nose
P.s taj kofer je život ovo naglašavam da nebi neko od vas počeo da mi preporučuje samsonite ultra light
Poenta "bolesno pedantan"
Zaključak "ostati ces sam"
Ja vam više neću tipkati zasto da neko liječi svoju bolesnu pedantnost na mojim živcima
![]()
lepo pitah na temi..sta je to sto nam srecu kvari...
odgovori se kriju u tvojoj glavi,svako ima drugaciju definiciju srece,neki smatraju da sreca ne postoji.
pa to i rekoh..(napisah)
lepo pitah na temi..sta je to sto nam srecu kvari...