Pioneer AVIC-f970BT

nissan

Primećen član
Poruka
907
Dobio sam pomenuti autoradio koji je bio namenjen za Nissan, ugradio sam ga drugo auto ali imam dva problema:
-Nemogu da ga ugasim upalim nema dugme on-off nego skidam neki deo sa radia i tako ga gasim i pokrecem, i da li se moze promeniti logo NISSAN priikom pokretanja
-Zasto nemogu da pokrenem navigaciju,treba nekakav ugovor ili neznam sta ali mi neda opciju onn ili off tu ne reaguje bilo sta dodirnem na displeju

Za navigaciju, mislim da ti treba odgovarajuci modul, antena, itd., mislim da taj deo ide zasebno, a ovo ti je samo kao display. Za on/off nisam siguran kako je reseno, mozda preko ekrana, ali postoji mogucnost, valjda kod svakog auta, da radio moze da se upali samo ako je dat kontakt. Za takvo povezivanje postoji poseban dovod +.

Sto se tice antene sve sam ja to skopcao i ispise mi lokaciju ali nikako da otvorim navigaciju nego mi pise nesto tipa neki ugovor nemogu sad doslovce da se setim ali interesantno sto mi neda tad niti da prihvatim niti odbijem sve mi blokirano i ne reaguje na dodir a blutut,radio usb i sve ostalo funkcionise,takodje nigde opcije gasenja osim kad skinem taj deo,,,,, tragam po netu ali nigde da nadjem neko konkretno objasnjenje-uputstvo

Edit: opcija paljenja radia samo kad je kontakt upaljen mi je besmislena jer koliko puta sedim u autu znaci tad nemogu slusat muziku,nemoze kontakt biti sve vreme upaljen jel da

Poslednja izmena:
Sakriveni meni,pa kako ga naci ako je sakriven?
Danas sam bio kod nekog tipa koji se bavi dekodiranjem autoradia i rekao mi je da za navigaciju treba CD koji sam morao dobit uz radio i sa njim ubacujem mape

Ponovo ja u vezi pomenutog radia,na koji nacin da ga spojim a da ga palim i gasim neovisno od kontakt brave,dakle zelio bih palit radio i kad mi je iskljucen kontakt(kljucevi van brave) a sto je najgore na gore pomenutom autoradiu nema on/of dugmeta,glupo zamisljeno do bola ili sam ja neupucen u tu problematiku.
Problem sa navigacijom sam resio,radi predobro.

Sto se tice gasenja nabavi daljinac za Pioneer uredjaje i gasis ga i palis preko njega.
Ja sam uz moj imao daljinac.
Edit:
Ne vredi. Pokusavam evo skoro 40 minuta da pronadjem kako se pali taj 970 model i jednostavno gde god da nadjem on je vec upaljen i nema da se vidi kako se pali tj ima i to samo kad se da kontakt ili upali auto.
Moj model je bio stariji i nije imao daljinac kad bolje razmislim nego se palio na tockic koji je bio sa leve strane tj njegovim pritiskom a drugi takav uredjaj ali Kenwood je imao daljinac.

Poslednja izmena:
Sto se tice gasenja nabavi daljinac za Pioneer uredjaje i gasis ga i palis preko njega.
Ja sam uz moj imao daljinac.
Edit:
Ne vredi. Pokusavam evo skoro 40 minuta da pronadjem kako se pali taj 970 model i jednostavno gde god da nadjem on je vec upaljen i nema da se vidi kako se pali tj ima i to samo kad se da kontakt ili upali auto.
Moj model je bio stariji i nije imao daljinac kad bolje razmislim nego se palio na tockic koji je bio sa leve strane tj njegovim pritiskom a drugi takav uredjaj ali Kenwood je imao daljinac.

Dule hvala na trudu iako nismo nasli resenje za moj problem,nego gledam nesto u gornjem levom uglu pored onog dugmica za izbacivanje CD-a kao da ima onaj "senzor" za daljinski:http://www.ebay.de/itm/Pioneer-AVIC...F-970BT-NEU-/381190494003?hash=item58c0b95733 ali ubih se pretrazujuci po ebay i nigde posebno da se kupi daljinac za ovaj model.
Razmisljam da posle svega negde izvucem prekidac na ne bas vidno mesto pa da ga tako palim i gasim,dosad sam vadio onaj deo sto se vadi da bi sprecio kradju ali mi to bas neprakticno a opet ne odgovara mi da radio slusam samo u toku voznje iako bi to bilo najlakse resenje
Da li neko ima slican radio,zanima me da li postoji mogucnost gledanja TV i na koji nacin to ide, takodje ne uspjevam spojit sa iPhonom da imam sve aplikacije na radiu,spojim ja njega preko blututa ali na taj nacin mi uspjevaju samo tel.pozivi i muzika sa iPhona na radiu ali ostale app nemogu da nadjem........

Edit:Naidjoh na odgovarajuci daljinski ali koliko vidim nema dugme on/off http://www.amazon.de/Pioneer-CD-R33-Fernbedienung-schwarz/dp/B007LHFKEG

Poslednja izmena:
Nikako da nadjem kabal koji se veze za masu da bih mogao gledat DVD.
Normalno ide na rucnu tako da bi se DVD mogao gledat samo kad je auto parkirano ali kad se veze za masu onda moze stalno ali eto ubih se trazeci taj kabal i ne uspeva mi,da li se neko bavio ovim problemo pa da mi pomogne?

Back