Pinnacle of my life

Svaki period zivota neke druge zelje, neka druga interesovanja, neki drugi uspesi.
Na kraju, kada sve saberem ostaje ono bitno - da svi budemo zdravi, da su nam odnosi ispunjeni ljubavlju i postovanjem, da zivimo pristojno. Nikom duzni, nikad u minisu i kreditima, bez finansijskih teskoca, jer one znaju da stvore krsh svakodnevnih sitnih ili krupnih problema. Sve preko toga sto postignemo ili nam zivot nekim sretnim okolnostima podari je luksuz na kojem sam zahvalna.

Ništa trujumfalno nisam postigla a opet zadovoljna sam i uspeh je za mene imati porodicu na okupu uživati koliko se može i biti zdrav
Ono tipa zaradio sam prvi milion ili išla sam na ibicu mene verovatno videti neće
A to me i ne privlači
Postigla sam da imam naporan život ali dostojan čoveka i to mi je dovoljno

Ništa trujumfalno nisam postigla a opet zadovoljna sam i uspeh je za mene imati porodicu na okupu uživati koliko se može i biti zdrav
Ono tipa zaradio sam prvi milion ili išla sam na ibicu mene verovatno videti neće
A to me i ne privlači
Postigla sam da imam naporan život ali dostojan čoveka i to mi je dovoljno

Mada kad bolje razmislim imalo bi i što šta što bih promenila
Ali nek ide svojim tokom
Ništa nije za preko kolena

ovako nekako i ja razmišljam

Pa da
Ostati normalan u današnje vreme je uspeh
Da ne podlegnes baš svemu što se servira
Da umeš da se radujes i da delis a ne samo da uzimaš
Ma kako god
Mnogi misle da sam veoma uspešna što u ovim godinama imam veliko dete što sam se odskolovala i što sam samostalna ajd da kažem da treba ipak reci to je iz mladosti ali se računa

- - - - - - - - - -

Sad u zrelim godinama nisam mrdnula s mrtve tačke :lol:

Sta bi bio vrhunac vaseg zivotnog uspeha?:)

Da budem gradonačelnica Beograda, i da imam neograničenu moć.
To bi bilo čudo od biciklističkih staza, besplatnih letnjih bioskopa, pozorišnih festivala, po svim beogradskim naseljima bi nicali kulturni centri,i slično.
Pa kad bih okrečila Beograd, čudo jedno.
Onda bih lično sela u najdestruktivnije vozilo koje nam je na raspolaganju i sa uživanjem demolirala mnoge objekte koji mi bodu oči...
Uvela bih kazne za pljuvanje na ulici, bacanje smeća, prelazak na crveno itd, a to bi bilo momentalno hapšenje prestupnika koje bismo u lancima odveli da sade cveće i drveće, čiste podrume koji smrde na mačke, i kreče zapuštena dvorišta.
Eh :)

Da budem gradonačelnica Beograda, i da imam neograničenu moć.
To bi bilo čudo od biciklističkih staza, besplatnih letnjih bioskopa, pozorišnih festivala, po svim beogradskim naseljima bi nicali kulturni centri,i slično.
Pa kad bih okrečila Beograd, čudo jedno.
Onda bih lično sela u najdestruktivnije vozilo koje nam je na raspolaganju i sa uživanjem demolirala mnoge objekte koji mi bodu oči...
Uvela bih kazne za pljuvanje na ulici, bacanje smeća, prelazak na crveno itd, a to bi bilo momentalno hapšenje prestupnika koje bismo u lancima odveli da sade cveće i drveće, čiste podrume koji smrde na mačke, i kreče zapuštena dvorišta.
Eh :)

Divnoooo
A ja bih obnovila zdravstvo i brigu o porodici, o mladima... o zenama... uvela edukacije...
Preventiva bi bila lek... znanje moc... zatvorila bih sve apoteke a na njihovom mestu otvorila mesta za razgovor i druzenje sa mladima/decom/starima/mamama/tatama...
Uvela bih obavezno pozoriste jednom nedeljno i jedna knjiga nedeljno
Obavezna putovanja...
:)

- - - - - - - - - -

U tom mom svetu ne bi postojali butici,
Svi bi se oblacili isto klasicno kulturno ... ne bismo o tome razmisljali
Imali bi jednog frizera koji bi znao da sisa na musko i na zensko
Ne bi s sminkali, brijali itd...
Kupali bi se i prali zube redovno...
I svako bi radio ono sto voli :)

Back