Pink u sukobu sa srpskom vladom?

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

27E

Legenda
Poruka
52.561
upravo slusam pink vesti

imenovan je novi sef bije, taj i taj. on je bio sekretar izborne komisije te i te godine kada se desilo to i to

ja da sam vlast upisao bih pink u mali crni tefter, kao antidrzavnog neprijatelja

ne secam se u proslih 12 godina da je to zabelezeno u vestima - boris taj i taj, uradio/otvorio to i to, pre vise godina zatvroio je banku/ptreduzece ili uzeo nepotrebn skup kredit ili slicno, kupio skupu vilu za male pare ili jahtu

vrlo agresivan stav, pink deli svoju publiku na pristalice bivse vlade(malobrojne) i sve ostale.

bas sam inetersantan kako ce se bija odnositi prema ocito `udruzenom poduhvatu` u koji se ukljucio pink.

kada su mogli da se apse navijaci, 1389, pa i obicni svet, sto nova vlada ne bi mogla da svoje `huligane` poslaje na odmor u padinjak

upravo slusam pink vesti

imenovan je novi sef bije, taj i taj. on je bio sekretar izborne komisije te i te godine kada se desilo to i to

ja da sam vlast upisao bih pink u mali crni tefter, kao antidrzavnog neprijatelja

ne secam se u proslih 12 godina da je to zabelezeno u vestima - boris taj i taj, uradio/otvorio to i to, pre vise godina zatvroio je banku/ptreduzece ili uzeo nepotrebn skup kredit ili slicno, kupio skupu vilu za male pare ili jahtu

vrlo agresivan stav, pink deli svoju publiku na pristalice bivse vlade(malobrojne) i sve ostale.

bas sam inetersantan kako ce se bija odnositi prema ocito `udruzenom poduhvatu` u koji se ukljucio pink.

kada su mogli da se apse navijaci, 1389, pa i obicni svet, sto nova vlada ne bi mogla da svoje `huligane` poslaje na odmor u padinjak
oni su hapseni sa razlogom.....a Mitrovic svira kako vetar duva....90tih se uvlacio Miri,pa Tadicu....ne znam zbog cega mu ova vlada ne odgovara...

oni su hapseni sa razlogom.....a Mitrovic svira kako vetar duva....90tih se uvlacio Miri,pa Tadicu....ne znam zbog cega mu ova vlada ne odgovara...

Sad će sa razlogom zbog kriminala da se hapse razbojnički šefovi iz DS-a, LDP-a, LSV .... i sve na vešala. Nema Srbija para da hrani ortiodoksne lopuže, kriminalce, razbojnike .... koji su je pokrali i unazadili za 200 godina.

pre svega iz DSa i URSa....mada ovo drugo manja verovatnoca....LDP nema veze sa ovim

LDP je ogrezao u najgorim oblicima kriminala i ima i te kako veze sa svim oblicima kriminala a pogotovo sa ubistvima i dilovanjem opijata. Neposredan izvor za njih im je okupirana teritorija sa Kosova i Metohije.

Za krmka iz LSV netreba ponavljati da je u najužem krugu kriminalaca i da je najbliskiji prijatelj sa najvećim dilerima droge u Srbiji.

Za URS nema dokaza za dilovanje droge ali ima za pronevere novca i pljačkanje banaka.

Stari je lisac Mitrović...
Pretumbacijom bezbedonosnih službi oseća on opasnost !
Za ovo leglo šunda,droge i kriminala,opasno se drmusa.....

Jos uvek se nadam da nova vlast ima snage da apsi kriminalce, mislim one prave, krupne ribe.
Samo da pocnu hapsenja i procesuiranja.
Ako toga ne bude znaci da su i ovi ista bagra.
Pink svakako treba ugasiti jer je dao nemerljiv doprinos u razvoju sunda i kica.

Poslednja izmena:
Ali gde da nadjemo kamion? Neki rashodovani vojni tam-ic ? :per:

Nekad bio vojni otpad na Dorćolu.
Kakvih je tu kampanjola i džemsova bilo,
još u voznom stanju !
Stra' Bož'a .....
Kupovali smo spitfajer jakne za malu lovu,
malo iznošene i u vrlo dobrom stanju...
Sa sve našivenim pilotskim aplikacijama.
I bili glavne gradske face.

Ako,nije zatvoren taj otpad,ja obezbeđujem "džems"
ili "dajc"....!

Pink je šunderajska TV, a njen vlasnik je ljiga neviđena. Nikom ništa ne plaća. Cicijetina. Ebo bi se evro.

Srbija bi se umila kad bi neko zatvorio Pink.

bolje da postoji pink, nego da se razliju po svim drugim kanalima. pored onih ženturača, veče sa pokemonom i turskim serijama za plačipizde "prvoj" samo fali da zapeva neka grandovska fuksa

inače,
veliki brat je ušao preko b92

Vesti Krstarice > Vesti dana
SNS: Neistine o Nebojši Rodiću
Radio-televizija Srbije – pre 10 sati
SNS: Neistine o Nebojši Rodiću - Vesti Krstarice

Srpska napredna stranka negirala je da je novi šef Bezbednosno informativne agencije (BIA) Nebojša Rodić učestvovao u radu Izborne komisije 1996. godine kada je tadašnja vladajuća koalicija falsifikovala rezultate na lokalnim izborima.

"Rodić je na tom poslu radio od aprila 1997. godine i za svoj rad pohvaljen od OEBS-a i drugih međunarodnih predstavnika, jer je smenio one koji su učestvovali u izbornim manipulacijama", navodi se u saopštenju SNS.

Naprednjaci ističu da neistine o novom šefu BIA šire mediji pod kontrolom Demokratske stranke.

Vesti Krstarice > Vesti dana
SNS: Neistine o Nebojši Rodiću
Radio-televizija Srbije – pre 10 sati
SNS: Neistine o Nebojši Rodiću - Vesti Krstarice

Srpska napredna stranka negirala je da je novi šef Bezbednosno informativne agencije (BIA) Nebojša Rodić učestvovao u radu Izborne komisije 1996. godine kada je tadašnja vladajuća koalicija falsifikovala rezultate na lokalnim izborima.

"Rodić je na tom poslu radio od aprila 1997. godine i za svoj rad pohvaljen od OEBS-a i drugih međunarodnih predstavnika, jer je smenio one koji su učestvovali u izbornim manipulacijama", navodi se u saopštenju SNS.

Naprednjaci ističu da neistine o novom šefu BIA šire mediji pod kontrolom Demokratske stranke.

To samo dokazuje slab kvalitet novinara - kojima nije palo na pamet da provere... Nego ih je SNS zvao, pa su verovatno "razmenili par... argumenata"... posle cega je konacno usledila provera, koja je trebala da bude prva akcija pre objave... uh.

sto se tice zatvorene teme o buducem finasiranju penzija, nisam ja protiv postavljaca, bas me briga za nj, samo nisam stigao da pitam

kako je pravilno da se finasiraju penzije

kako ih je prethodna vlada finansirala

ali tema je zakljucana, pa...nema veze

Back