PINK kao atest

moje srce:
ako je i ovo komentar o meni, pogresan je. ja znam razliku izmedju EGOISTICNOG i EGOCENTRICNOG.
da li su svi ti ljudi koji me poznaju, rade sa mnom i zive u mojoj blizini znali razliku - to ne znam.
tek - niko me nije nazvao egocentrikom.
ni egoistom, doduse.

A jel ti neko rekao da si glupa.....
Kao da ima veze da li te je neko nazvao ili te nije nazvao....o tome pričam....
Dogmatista kao dogma+autista.

P.S. Nije ovo u smislu uvrede , već u smislu pristupa koji je dovoljno autističan (ne autentičan) , pa kad pokušaš da ga objasniš alatima po ličnom izboru (dali emotivni , dali logički) , uvek završiš sa nedoslednošću i povlačenjem u smislu "ne razumete" , ne na taj način , "osećanje koje je neiskazivo".Razlika od ostalih je što ostali ili prihvate ili shvate da je neiskazivost posledica nepoznavanja svih detalja, ali im je sladje tako.

naravno da to sto me je neko nazvao ovako ili onako ne znaci da ja to jesam (ili da ja to nisam).
i naravno da ti ne mozes da govoris o "uvek" kada sam ja u pitanju jer si procitao tri i po moja posta, ne razumes nista, a izvlacis zakljucke o mojoj licnosti, nacinu posmatranja sveta i nacinu diskusije.
ti svest o sopstvenom skromnom znanju o nekoj temi tumacis kao egocentrizam.
ti duh/smisao za humor/stil izlaganja tumacis kao emocijom odredjen stav.

p.s. i nauci vise da pises pravilno, damn. kosa mi se dize na glavi kad pomislim da tako nepismen poducavas neku decu!

nisam citala tu knjigu, samo znam za nju. ali iz nekog razloga kad god vidim tvoj nick u glavi mi mozak cita: "jedna svanova ljubav"... a nemas veze sa knjigom izgleda?

Ukoliko to tebi, tako izgleda OK, , to je tvoje videnje, a svako ovde ima pravo da masta, diskutuje i donosi zakljuccke. Jedna Svaanova ljubav lepo zvuci...

Back