Pink i Zeljko Mitrovic

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
49.598
autorska tema...
Da li je Zeljko ucenjen? U toku teskog rata informacijama Zeljko Mitrovic preda jedan kanal svojim neprijateljima, a on se baci na pravljenje muzickih hitova.
Gledam Zeljkov kanal koji je nazvan "Vesti" koji vodi Srdjan Predojevic, medijska perjanica demokrata....sa emisijama "odmotavanje" gde se dovode " strucnjaci" koji komotno mogu da pricaju i na "najistinitijoj " televiziji N1...

Sta mislite da li je ucenjen ili je izabrao medijsku stranu?

autorska tema...
Da li je Zeljko ucenjen? U toku teskog rata informacijama Zeljko Mitrovic preda jedan kanal svojim neprijateljima, a on se baci na pravljenje muzickih hitova.
Gledam Zeljkov kanal koji je nazvan "Vesti" koji vodi Srdjan Predojevic, medijska perjanica demokrata....sa emisijama "odmotavanje" gde se dovode " strucnjaci" koji komotno mogu da pricaju i na "najistinitijoj " televiziji N1...

Можда на време окреће свој брод на другу страну, одакле дувају нови ветрови?

autorska tema...

Prvo Predojevic je perjanica onoga ko mu je gazda. Dok je Prva bila slobodna pricao je jednu pricu,cim su se prodali Av okrenuo je na drugu stranu...
Ovo je klasican medijski spin, u reziji zvoncice, da imaju bilo kakav privid slobodnog novinarstva na rezimskim televizijama.

Zeljko Mitrovic je legenda Srbije.Covjek je bio Slobin,Borisov.sada je Vucicev.Nikada protiv vlasti.Leti u svemiru u balonu od sapunice,kao super junak spasava sina od rulje i sudske nepravde.Za 30 sedmica izbacuje 30 hitova od kojih niko na svijetu nemoze da nabroji jedan.O sahrani u Sirigu djevojke sa kojom je bio u nekakvoj shemi se jos prica.Covjek treba pod hitno da sakupi dobar tim psihijatara i da pocne terapiju.

Prvo Predojevic je perjanica onoga ko mu je gazda. Dok je Prva bila slobodna pricao je jednu pricu,cim su se prodali Av okrenuo je na drugu stranu...
Ovo je klasican medijski spin, u reziji zvoncice, da imaju bilo kakav privid slobodnog novinarstva na rezimskim televizijama.
To bi licilo na to da se na tom kanalu ne dovode ljudi operisani od ssvesti da glume strucnjake istoricare....mozda je i spin....svakako da se nesto dodgadja...
Predojevic svakako nije naivac....a ovi su mu skinuli zenu s mesta direktora u posti...recimo da su njih dvoje zaradjivali oko 15000evra na mesecnom nivou....u reziji opozicije zvane mafija...

Je l neko od vas zna nekoga ko je politicka opozicija u srbiji.....ove igracice kao sto je djilas, marinika i ona dvojica iz dss i ds...svakako nisu opozicija nego zabavljaci...

Poslednja izmena:
u tom slucaju, ima nas vise od jednoga, jer je fenomen mitrovic stariji od obojice...
raspitaj se malo po kraju, pa javi sta si saznao. :tajna: ;):cool::lol:
Kako je krenuo u posao sa medijima? Ja ako se secam imao je u pocetku samo radio stanicu. Najlaksi nacin da operes pare, prodajes sekund reklame kao da je Superbowl a ne lokalni radio... Upumpas mu par miliona i otvori televiziju.
Posle je sve stvar uvlacenja i ljigavstine... Cim Zvocica padne on ce vec u vecernjim vestima da ga pljuje. Takav je sklop...

Kako je krenuo u posao sa medijima? Ja ako se secam imao je u pocetku samo radio stanicu. Najlaksi nacin da operes pare, prodajes sekund reklame kao da je Superbowl a ne lokalni radio... Upumpas mu par miliona i otvori televiziju.
Posle je sve stvar uvlacenja i ljigavstine... Cim Zvocica padne on ce vec u vecernjim vestima da ga pljuje. Takav je sklop...
Slabo se ti secas iako si dovoljno mator...zeljko je pare zaradio snimajuci najmodernije spotove za vecinu pevackih zvezda tokom 80tih, cim se oslobodio medijski prostor zakupljivao je frkvence i pravio televizije koje su placali cak i ovi sadasnji medijski magovi...koji su naravno imali kriminalni dosije pljacki srpskih resursa pocevsi od svih internet provajdera sa nazivom "beo...."

Ima vas gomila jadnih....ali samo na netu, sto yznaci da se od vasih naloga ne moze proci...verujem da od toga zivite, ali hejtovanje je bolest koja ostavlja teske posledice....
...pa sta sam ja, pandur, pa da izdajem nalog za tobom?:p:zlud:
s druge strane, interesuje me prava informacija, taman da se osvezi pamcenje (ako ga je uopste i bilo), trust se barem potrudio, a tebe zabole, koliko vidim...
da neces i ti u monahe (monx)? :lol:

Slabo se ti secas iako si dovoljno mator...zeljko je pare zaradio snimajuci najmodernije spotove za vecinu pevackih zvezda tokom 80tih, cim se oslobodio medijski prostor zakupljivao je frkvence i pravio televizije koje su placali cak i ovi sadasnji medijski magovi...koji su naravno imali kriminalni dosije pljacki srpskih resursa pocevsi od svih internet provajdera sa nazivom "beo...."
Znas ili si ga znao licno?

a ti si ovde slucajno godinama? kao i na svim drustvenim mrezama....eto malo se zabavljas:)
Nista u zivotu nije slucajno. Razlika je sto sam ja slobodan covek,i imam pravo na svoje misljenje. Ne iznosim tudje misljenje po direktivi za neku sicu.
Gore od toga je da botovi to rade besplatno, voleti i podrzavati zvoncicu prelazi u patologiju. To samo majka moze da voli,i to zato sto mora.
Kao ne vidimo koliko jadnih naloga imate svaki....
Navedi moj drugi nalog? Kad si vec toliko inTELEgentan i pronicljiv.

...pa sta sam ja, pandur, pa da izdajem nalog za tobom?:p:zlud:
s druge strane, interesuje me prava informacija, taman da se osvezi pamcenje (ako ga je uopste i bilo), trust se barem potrudio, a tebe zabole, koliko vidim...
da neces i ti u monahe (monx)? :lol:
sta da ti ja radim kada ne znas da citas, napisao sam kako je stekao pare, ali tebe to ne zanima, kao nepismenog bota zaobaliazis post koji daje cinjenice...i ti i on ste botovi...

eto, sta je bilo tesko odgovoriti na pitanje potpuno neobavestenog=neseljacine..:)

Znas ili si ga znao licno?

Nista u zivotu nije slucajno. Razlika je sto sam ja slobodan covek,i imam pravo na svoje misljenje. Ne iznosim tudje misljenje po direktivi za neku sicu.
Gore od toga je da botovi to rade besplatno, voleti i podrzavati zvoncicu prelazi u patologiju. To samo majka moze da voli,i to zato sto mora.

Navedi moj drugi nalog? Kad si vec toliko inTELEgentan i pronicljiv.
cisto zbog kulture ophodjenja koju vam moderatori dozvoljavaju, jasno je kolika je vasa kultura....najvisi nivo seljastva...

Back