PINK i Željko Mitrović čine dobro Srbiji !

V

Pa informacija je da će se koristiti informacije nezavisnih laboratorija, a koliko znam Kurir to nije:

.

Nisi ti shvatio poentu mog posta. Taj covek samo koristi informacije koje dobija ili iz novinskih agencija,ili ministarstva,
sanitarnih inspekcija, onda ih u jako bajatom stanju dalje lansira. I sada vi to pozdravljate. Znaci on nam prenosi informacije koje su nam
vec poznate? O dogadjaima sa srpskim turistima u Hrvatskoj prve informacije dobijamo uglavnom sa hrvatskih portala.
Ili on ima svoje korespondente u Hrvatskoj?

Mislim, stvarno.

Nisi ti shvatio poentu mog posta. Taj covek samo koristi informacije koje dobija ili iz novinskih agencija,ili ministarstva,
sanitarnih inspekcija, onda ih u jako bajatom stanju dalje lansira. I sada vi to pozdravljate. Znaci on nam prenosi informacije koje su nam
vec poznate? O dogadjaima sa srpskim turistima u Hrvatskoj prve informacije dobijamo uglavnom sa hrvatskih portala.
Ili on ima svoje korespondente u Hrvatskoj?

Mislim, stvarno.
Ma nismo se baš najbolje razumeli i žao mi je ako mislite nešto loše o mojoj nameri da o ovom uopšte pokrenem raspravu. Zato ću pokušati biti jasniji, konkretniji;
Vidite i sami da je moja oštrica ponaviše uperena u RTS koji je po ovom pitanju obaveštavanja javnosti najodgovorniji. Pink nisam ni po čemu veličao i reklamirao, već samo zahvalio što je tako nešto objavio, a što ja nisam imao prilike da čujem na drugim medijima. Ako je kojim slučajem bilo objavljeno ja nisam imao prilike da vidim, a hrvatske portale slabo, ili gotovo nikako ne pratim, ( a trebao bih ?? ) .
Shvatam da Ž.M. to ne bi učinio da mu nisu maznuli jahtu, ali ***. i u tim okolnostima je bar nešto uradio dobro za mene jer i u mom malom mestu iz kog se javljam u policama jedne prodavnice ima tunjevine K PLUS koja je predmet polemike.
Oko Srpskih turista koji neslavno prolaze tamo mogu samo reći da ih NE RAZUMEM ! Kakav je užitak ići nekud na odmor oko imaš sijaset primera da je mnogima odmor zagorčan samo zatošto je iz Srbije !! Ne razumem zašto ljudi očekuju da se njima tako nešto ne može desiti a samo se dešava nekom drugom ?

vidi, bane, to sa tunjevinom
to smo znali i ranije...vjerovao ili ne
ima jos medija, kojekakvih, osim Pinka...:lol:

Stvarno nisam znao dok nisam pogledao vest na Pinku. Tako nešto mi privuče pažnju, ma ko da objavljuje i zato me čudi B92 koji je do sada objavio sigurno ponajviše afera, raznoraznih, a posebno onih od strane političara i javnih preduzeća, a u čemu bi opet trebao da prednjači RTS kog svi plaćamo.
Za mene je velika razlika između RTS-a i ostalih koji nisu na jaslama narodnim, njih i nemam toliko pravo da prozivam osim moralnog.

Uveren sam da ovo što se dešava sa objavljivanjem činjenica u vezi sa načinom na koji posluju Hrvatske firme i Srbiji, kakvu nam robu prodaju, i sve što će mo imati prilike da slušamo, a nadam se i podržavamo, MOŽE ZA NAS KAO GRAĐANE BITI SAMO OD KORISTI.
Tužnim smatram da ono što ovih dana objavljuje pink, bez obzira kakav im je motiv i povod, do sada nisamo mogli da vidimo na našem JANOM SERVISU za koji traže da ga plaćamo ?

Sve u svemu, hvala Pinku što staje u zaštitu građana i javno upozorava na strašnu činjenicu i istinu !!!!

Ako je sve to tačno i istina, a verujem da jeste, Gde su naši organi kojima je posao da nas štite.???

Zar, na kraju, jedna komercijalna televizija, treba da se bavi ovakvim stvarima umesto zvaničnih organa i Javnog Servisa - RTS-a kojeg ipak plaća bar polovina Srbije !!??

PINK svakako zaslužije podršku !!!

Podrži i pridrži im.

Čovek koji uradi sve da njegov sin izbegne da snosi odgovornost za ubistvo 17-to godišnje devojke, upotrebi čak i nacionalnu frekvenciju da bi opravdao svog sina, koji je to uradio sa firminim vozilo (jer je manji porez pri registraciji) ne može ni na koji način biti neko kome je stalo do nekog opšteg interesa. U njegovoj svesti to ne postoji, nema on pojma šta je to.

Back