HRVATI i SLOVENCI su uvek pa i sada videli u nama izvor lake zarade. Slovenci su usli u EU i shvatili da tamo njihova roba nema tako dobru prodju kao u republikama SFRJ kao sto su: Srbija, Crna Gora, Makedonija... i zato sada pokusavaju da steknu nase poverenje kako bi opet mogli da nam uvaljuju njihove sokove pravljene od naseg voca u nasim bivsim fabrikama premestenim u Sloveniju... itd itd ... a za sve to je NAJVISE KRIVA NASA ZATUCANOST i
vecita teznja i ceznja za JEDNIM SUPERIORNIM vodjom, stalno trazimo nekakve VLADARE IDOLE AUTOKRATE i sve ocekujemo od njih...
TAKODJE veliku krivicu snosi i uvrazeno misljenje u Srba da su Slovenci i Hrvati bolji od nas i da zato treba da zive bolje od nas, da ce to jednostavno zauvek biti tako.... DOK se ne otarasimo takvog mishljenja masovno zastupljenog u narodu ti Slovenci i Hrvati ce nam prodavati svoje proizvode spravljene od nasih sirovina za 5 puta veci novac a mi cemo vecito teziti da ih zadrzimo u istoj drzavi sa nama jer su oni bolji od nas...
Dakle ITEKAKO ima dobrih Slovenaca i iskrenih Srbofila tamo, ima cak takvih i medju Hrvatima, ALI posao je posao a ljubav je nesto drugo....
Ovde nije pitanje o Slovencima, Hrvatima kao narodima. Tačno je da i tamo ima deo kojima Srbi i Srbija ne smetaju i koji bi želeli dobre odnose. Međutim, ja sam ovde pokrenuo pitanje koje više govori o našim institucijama i nadležnim organima zaduženim da brinu o zdravlju stanovništva, koliko su ti ljudi koji o nama brinu stvarno sposobni za posao koji rade ili su jednostavno pokvareni koliko i ta tunjevina pa zarad novca propuštaju da izvrše kontrolu.
Na posletku, pravo pitanje; ZAŠTO ja kao građanin o svemu tome treba da budem informisan od Ž.Mitrovića, i to nako što mu je Hrvatska oduzela jahtu!!??
A šta bi bilo da mu nisu oduzeli jahtu !!??
Б92 је антисрпска телевизија са власником Хрватом. Зар мислиш да би његова тв кућа било шта лоше објавила о хрватској фирми ИДЕА која трује Србе отровном туњевином. Слажем се са тобом да је добро што Пинк објављује и обеваштава грађане о штетним производима који трују народ. Зашто не реагује српско тужилаштво, санитарна, здравствена инспекција. Где су сад громогласне НВО кад треба бранити српски народ. Не, оне само лију сузе над правима животиња и жена у Поточарима.
Kad sam pomenuo B92, mislio sam na to da ona, bar do sada, iznosi neke stvari što drugi odbijaju ( RTS ) i pored toga što znaju, dakle svesno prećutkuju. Mislio sam da to može sebi da priušti Pink, B92, TV Avala, ali Javni Servis - RTS koji svi plaćamo na tako nešto nema pravo.
Sad, da li je B92 antisrpska ili nije, ne želim da ulazim u to, ali znam da su naši nesposobni organi dozvolili tako nešto i po meni su oni više antisrpski nego što je to B92!!
Zar b92 nisu kupili Grci? Otkud to da je vlasnik Hrvat?
Pa B92 je do sada objavio više korupcionaških afera nego svi ostali zajedno sa RTS-om na čelu i stanovnici Srbije, svi zajedno treba da se zahvale B92-ci što nam otvaraju oči i ukazuju na to, koliko nas unazađuju i pljačkaju naši sopstveni sugrađani na pojedinim položajima.
Veća šteta po Srbiju su pojedinci unutar Srbije nego Slovenija i Hrvatska zajedno. Razmislite malo !!
Откако су је Грци купили иста је уређивачка политика - антисрпска. Нема разлике између Верана и Грка..
Pa niste valjda očekivali da će Grci samo zato što su vlasnici B92 izmeniti uređivačku politiku i staviti se u službu zataškavanja i obmanjivanja javnosti.