Pink Floyd vs. The Ramones

e da si jos stavio i Bauhaus,cela ova komplikovana sitacija bi bila komplentna.
Kako se mogu odluciti za dva takva banda koji su totalne suprotnosti??????
Ne moze ovde da se govori o ukusu,jer su oba banda svaki na svoj nacin sasvim iskreni i vredni postovanja,i umetnici su i Ramones i Pink Floyd,ali totalno drugacije vrste.

I Believe In Miracles under the sound of The Division Bell,

mislim da je ovo jedno od glupljih poredjenja, a moram da priznam da ima dobru konkurenciju....
porediti dve grupe je ko sabirati babe i zabe...sve ima svoje vrednosti....a pink floyd i ramonsi imaje toliko malo sta zajednicko da ne mogu da verujem da se mogu uporedjivati....
a ako je dto toga sta ja vise volim da slusam dakle neko pa....glasanje...onda bih mogla da kazem-zavisi od raspolozenja....

Ernesto_Che:
mislim da ovo treba brisati!
ok, preterujem, ne bas, ali mislim....ma ko bre uporedjuje floj i ramonse?! kome je to palo napamet...ove dve grupe ne da nemaju veze jedna sa drugom, nego...ramonsi su totalno neozbiljni, dok je flojd muzika"sedamnaeste dimenzije"...ja licno vise gotivim flojd, ali obozavam i ramonse....potpuno je bzvz uopste porediti ih...to bi bilo kao da sam postavila topic "sta vise volite> kada voljena osoba obuce roze carape na tufne ili kada duva vetar:
slazem se sa tobom, ali nazalost, moram biti objektivna, a ne subjektivna LoL (;

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Back