Nema velike filozofije:
za koga ste, zasto?...
za koga ste, zasto?...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja cu reci zasigurno Pink Floyd :wink: 8)Black_Swan:Joj,bas tesko pitanje....
Da l' da glasam za Ramonse,jer ih vise volim,jer su mi nekako sada No1....
Iako je Pink Floyd nesto drugo,ipak su vise muzicki obrazovani i to....i njih volim....al ne znam,bre,pa oba su na svoj nacin THE BEST...
Ma ipak cu ostati neodlucna...![]()
![]()
8)
ona?! :? :? :? :shock: :shock: :shock:Black_Swan:Eeee,posto ona kaze Pink Floyd,ja kazem RAMONSI i sad su jednaki...![]()
![]()
![]()
bleach:ona?! :? :? :? :shock: :shock: :shock:Black_Swan:Eeee,posto ona kaze Pink Floyd,ja kazem RAMONSI i sad su jednaki...![]()
![]()
![]()
zar tako?!...
ccccccc...
m ja evo glasam dva puta za PF8)
znam, znam... 8)Black_Swan:bleach:ona?! :? :? :? :shock: :shock: :shock:Black_Swan:Eeee,posto ona kaze Pink Floyd,ja kazem RAMONSI i sad su jednaki...![]()
![]()
![]()
zar tako?!...
ccccccc...
m ja evo glasam dva puta za PF8)
ops:
ops: pa nemoj tako...mislila sam kao zenski rod a ne kao "ona tamo"...izviniiiii...
....
P.S. Ja dajem jos jedan glas Ramonsima![]()
![]()
Clicker:Rekao sam zasto, i ponavljam:
Slusam PF a moj drug Ramones, hocu da znam sta se slusa vise, ko je popularniji I NAJVAZNJIJE: cija muzika je bolja?
Cisto da se vidi ko je pametniji![]()
ja ostajem pri tome da se ne mogu porediti.. i necu da glasam! UZDRZANA 8)Clicker:Rekao sam zasto, i ponavljam:
Slusam PF a moj drug Ramones, hocu da znam sta se slusa vise, ko je popularniji I NAJVAZNJIJE: cija muzika je bolja?
Cisto da se vidi ko je pametniji![]()
vidi ovog pogubaguitarrr_babe:a sto ne glasas? mislim, ono... nisam ni ja dala glas ni jednima ni drugima, ali... ma, eto, cisto rekoh jedno pitanje... whatever![]()
pogub...mortishaaa:vidi ovog pogubaguitarrr_babe:a sto ne glasas? mislim, ono... nisam ni ja dala glas ni jednima ni drugima, ali... ma, eto, cisto rekoh jedno pitanje... whatever![]()
![]()
c c c.. omladina 8)Black_Swan:pogub...mortishaaa:vidi ovog pogubaguitarrr_babe:a sto ne glasas? mislim, ono... nisam ni ja dala glas ni jednima ni drugima, ali... ma, eto, cisto rekoh jedno pitanje... whatever![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahah..luda si skroz...hhahahahahahaha..pogub..![]()
![]()
..kako smesna rec...hahahahahaha..sad cu svima da govorim to,da su pogubi....hahahahaha
![]()
![]()
nema izvlacenjaguitarrr_babe:much a coffeine, likkle a sleep, a get inna yuh head