Pink Floyd "Animals" novo izdanje

VanderGraaf

Aktivan član
Poruka
1.353
Pink Floyd ce objaviti novo izdanje njihovog albuma "Animals" iz 1977-me godine. Njihov deseti album je snimljen tokom 1976-77 i produkciju su sami uradili. Dostigao je 3 mesto u Americi i 2 mesto u Britaniji.
"Animals" je konceptualni album, fokusiran na socijalno-politicko stanje u Britaniji sredinom 70-tih. Razlikuje se od ranijih Pink Floyd izdanja. Album je napravljen od kolekcije pesama sastavljenih u jedan koncept, koji prikazuje socijalnu i moralnu trulez drustva, povezujuci ljudsko stanje sa zivotinjama.
Album je dobio inspiraciju iz knjige Dzordza Orvela "Animal Farm". Album prikazuje razlicite klase ljudi kao zivotinje, gde su svinje (PIgs) na vrhu drustvenog lanca, padajuci sve nize do ovaca (Sheep) kao stado bez mozga koje prati i radi sta im se kaze, dok su psi (Dogs), poslodavci koji se bogate novcem i moci koju imaju nad drugima.
"Animals 2018 Remix" ce izaci kao CD i LP (sa novim artistickim prikazom). Delux verzija ce sadrzati LP, CD, audio Blue Ray, audio DVD i knjigu od 32 strana. Blue Ray i DVD su snimljeni u "hi resolution" stereo i 5.1 surround zvuku. Knjiga sadrzi retke fotografije iza scene i memorbilije. Omot albuma je preuredjen za ovo izdanje.
Individualni CD ili LP ce biti dostupan septembra 16-og, dok ce delux verzija izaci 7-og oktobra.

Pink-Floyd-Animals-5.jpg

AAC je odličan format , malo zauzima i lepo kompresuje podatke a pritom lepo se čuje.
AAC (not hi-res): Apple's alternative to MP3 – stands for 'Advanced Audio Coding'. Lossy and compressed, but sounds generally better. Used for Apple Music streaming.
FLAC (hi-res):This lossless compression format supports hi-res sample rates, takes up about half the space of WAV, and stores metadata. It's royalty-free and is considered the preferred format for downloading and storing hi-res albums. The downside is that it’s not supported by Apple (so not compatible with Apple Music).

AAC (not hi-res): Apple's alternative to MP3 – stands for 'Advanced Audio Coding'. Lossy and compressed, but sounds generally better. Used for Apple Music streaming.
FLAC (hi-res):This lossless compression format supports hi-res sample rates, takes up about half the space of WAV, and stores metadata. It's royalty-free and is considered the preferred format for downloading and storing hi-res albums. The downside is that it’s not supported by Apple (so not compatible with Apple Music).
Niste morali da kopirajte text o ta dva formata.
Mada ste mogli neki na ruskom , lepša su slova etc
AAC koristim iz jednog bitnog razloga a to je veličina fajla.
AAC je kodek a kontejner je često M4A.

Svi moji plejeri podržavaju taj predivni kodek , značajno sam uštedeo prostora na HDD.

Živio aac.

Niste morali da kopirajte text o ta dva formata.
Mada ste mogli neki na ruskom , lepša su slova etc
AAC koristim iz jednog bitnog razloga a to je veličina fajla.
AAC je kodek a kontejner je često M4A.

Svi moji plejeri podržavaju taj predivni kodek , značajno sam uštedeo prostora na HDD.

Živio aac.
Ne razumem, zašto ruski ako su skraćenice izvedene iz termina na engleskom? Jedino u kontekstu tvoje potrebe da budeš čangrizav?
U AAC formatu, koji ti je drag, možeš skidati i sa yt.
Gore navedeni link, koji je postavio zx16 je tzv hires posebno 24/96 i namenjen ljudima koji znaju šta je kvalitetan zvuk.
Pretpostavljam da si pripadnik mp3 generacije pa malo znaš o HiFi zvuku?

Ne razumem, zašto ruski ako su skraćenice izvedene iz termina na engleskom? Jedino u kontekstu tvoje potrebe da budeš čangrizav?
U AAC formatu, koji ti je drag, možeš skidati i sa yt.
Gore navedeni link, koji je postavio zx16 je tzv hires posebno 24/96 i namenjen ljudima koji znaju šta je kvalitetan zvuk.
Pretpostavljam da si pripadnik mp3 generacije pa malo znaš o HiFi zvuku?
Manite se pretpostavki , nikad ne znate sa kime se dopisujete i nemojte tako olako misliti da ste iskusniji od drugih.
AAC mi pruza odlican balans izmedju velicine i kvaliteta ... mp3 generacije i ne znaju da postoji aac , zato su i dalje u svojim mp3 manijama.
Pohvalio bih i opus kao jos bolji kodek ali nije toliko zaziveo nazalost.

Bas mi je zao sto je nas tech and ru guru zx opet banovan :(

Zivio pinki floyd i aac kodek.

Које је то по реду реиздање?
Ne znam koliko albuma su reizdali. Jedini za koji sigurno znam da je "remastered" je Wish You Were Here. Reizdavali su albume za godisnjice, kao The Wall i The Dark Side of the Moon - 30 godina, ali mislim da su to regularna izdanja, eventualno presovana na "teskom" 180gr. vinilu, uobicajeno uz poster i dodatak u obliku "digital download" istog albuma.
Mislim da je Animals jedini album gde su redizajnirali omot i da nije isto izdanje kao original.

Back