Pilule za kontracepciju

Relja74

Početnik
Poruka
21
E ovako, devojka mi pije pilule belara, i javljaju joj se mučnine, povraćala je 2 puta do sada, tek je popila prvu kutiju, pa razmišlja da li da nastavi da pije, uputu je dobila od ginekologa pošto ima cistu na jajnicima,završila je kutiju pre nekih 4 dana i danas je dobila, ali razmišlja da li da nastavi piti, pa me zanima da li neko ima iskustva sa tim??

Ako imaš nešto pametno reći reci, pitao sam devojke koje imaju iskustva, aj pali
Tema možda jeste tvoja, ali Krstarica nije!!

E sad, kad se neke tablete piju prvo se pročita uputstvo, tamo postoji deo sa neželjenim dejstvima i slično. Prvo to pročitaš, onda, dva povraćanja za mesec dana nisu ništa posebno, a možda i nije od toga, trudnoća isto može da izaziva mučninu, onda stres, stomačni virus, netolerantnost na neku hranu, milion stvari. Ako ne može da se čuje sa svojim ginekologom, može da pozove u Dispanzer za žene, pa da objasni svoje simptome i sestra će je već uputiti.
Ali, ne, najbolje da pitaš forumaše šta da radiš i još budeš bezobrazan, umesto da mućneš glavom malo... :aha:

E ovako, devojka mi pije pilule belara, i javljaju joj se mučnine, povraćala je 2 puta do sada, tek je popila prvu kutiju, pa razmišlja da li da nastavi da pije, uputu je dobila od ginekologa pošto ima cistu na jajnicima,završila je kutiju pre nekih 4 dana i danas je dobila, ali razmišlja da li da nastavi piti, pa me zanima da li neko ima iskustva sa tim??
Nikad ih nisam pila, niti bih.Iskustva sa tim pilulama nisu ista kod svake žene.Osim što sprečavaju trudnoću,prepisuju se i kod problema sa policističnim jajnicima, kao terapija.
Njoj iz nekog razloga ne odgovaraju. Svaki lek može izazivati nuspojave kod jedne žene, dok drugoj odgovaraju. Kad god se pojavi loša reakcija na bilo koji lek ili preparat, trebalo bi momentalno prestati sa korišćenjem. Bolje da kontaktira ginekologa telefonom i objasni da joj terapija ne odgovara. Ako ne dobije odgovor, bolje koristite kondom.
P. S. Bolje je tako, jer neki lekari savetuju da se u vreme pandemije, ne radi na začeću.

пошто си дошо овде на љис да питаш, вероватно пије због јеббачине а не из медицинских разлога. Како би било да купиш кондом и решиш је мука?

Probaj na poljoprivredi

Cirni ih ti

Druze pije zbog polcističnih jajnika, šta ti tu nije jasno?
што не оде на медицину да питаш? Наравно, може и овде, али провоцираш одговоре као мој.
А то за јајнике, знам случај где је проблем нестао због доброг, учесталог, незаштићеног секса.

Poslednja izmena:
што не оде на медицину да питаш? Наравно, може и овде, али провоцираш одговоре као мој.
А то за јајнике, знам случај где је проблем нестао због доброг, учесталог, незаштићеног секса.
Brate ne provociram tvojr odgovore, čitaj malo, je l sam lepo napisao da joj ne radi ginekolog, ne radi ništa zbog vanrednog stanja

Nemoj da trazis savet na ovom forumu.Ako ne veruje ginekolgu kod koga je bila,neka ode kod drugog za misljenje.Samo savete strucnih lekara,
treba postovati.Nikako ne traziti savete od nestrucnjaka.!

Back