gost 361774
Zainteresovan član
- Poruka
- 228
Da li je neko primjetio uticaj anti bebi pilule na tjelesnu tezinu. Cula sam dosta prica pa sam i sam pocela da vjerujem u to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se ugojio 10kilaDa li je neko primjetio uticaj anti bebi pilule na tjelesnu tezinu. Cula sam dosta prica pa sam i sam pocela da vjerujem u to.
Da li je neko primjetio uticaj anti bebi pilule na tjelesnu tezinu. Cula sam dosta prica pa sam i sam pocela da vjerujem u to.
Prednost je sto dobijam tacno u minut.
ja sam pocela da pijem zbog bolnih mens., pila 2 godine i kada se to kao sredilo prestanem
posle toga imam redje te bas, bas bolne
meni je to nasledno
imam tako par zena u porodici sve su imale bolne dok nisu rodile, posle nista
mislim da zavisi od vrste tablete, neke imaju uticaja na tezinu ili bar zadrzavanje vode u telu, druge ne. osim toga svako telo moze drugacije da reaguje. meni su recimo yasmin prijale, a moja drugarica je posle mesec i po dana prestala da koristi jer se uzasno osecala mentalno i fizicki. mislim da nema pravila.Da li je neko primjetio uticaj anti bebi pilule na tjelesnu tezinu. Cula sam dosta prica pa sam i sam pocela da vjerujem u to.