piling od kafe i meda

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.373
honey coffee scrub

med i kafa čine čuda za vašu kožu. Tekstura taloga od kafe pomaže u pilingu, dok kofein pomaže u smanjenju nadutosti. Med je cijenjen zbog svojih antibakterijskih i hidratantnih svojstava; koristite ga redovno za lepu kožu!

Taj tretman sam sebi uplatila i kako ima raznih recepata pitam devojku koji koristi

Znaci

Kafa
Med
Šecer i maslinovo ulje

Svi to imamo kod kuće i možemo sami napraviti ! Koza bude fantastična posle tretmana ! Može se koristiti i za lice.

Umjesto šećera možete koristiti i morsku so, umjesto maslinovog ulja možete koristiti i aromatična ulja a isto tako možete da koristite sok od limuna

🌊🐟🐠🐚🌊

IMG_2495.jpeg

piling k'o piling, svaki mehanički piling će obaviti istu stvar, svejedno mi je trošila pare na kafu i med ili kupila gotov

ako koristite kafu, sa vremena na vreme ubacite one granule za čišćenje cevi, jer talog od kafe ume da napravi problem. nama su preporučili da bacamo talog od kafe u smeće

Koristim za kosu kombinaciju komove rakije i ulja ruzmarina (pravi se domaće, ne kupovno). Utrlja se u koren kose i odstoji par sati. Dobro je za sve moguće probleme sa kosom.
Ja u 3 dcl vode stavim 3 kašičice ćurokota (crni kim) i 3 kašičice karanfilića, kuham 10 min, ohladim i procijedim, stavim u bočicu sa raspršivačem i poprskam više puta sedmično. Ne "zaprlja" i ne umasti kosu tako da se može koristiti i na mokru i na suhu. Ja koristim poslije svakog pranja, što je često.

Back