zlatko01
Buduća legenda
- Poruka
- 27.420
30 godina iskustva...utovljeno preko 2 000 000 pilićasve je to isto, pilići se tove na isti način...nema tu razlike...malo se osećaju, kada se leče u poslednjim danima tova
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
30 godina iskustva...utovljeno preko 2 000 000 pilićasve je to isto, pilići se tove na isti način...nema tu razlike...malo se osećaju, kada se leče u poslednjim danima tova
nije baceno, nahranila si psa a to je humanoDa znaš da je to Nina točno bar se pas najede, i danas sam kupila pečeno pile veliko i pas dobio dobar ručak
nekad mi bude baš žao što bacam toliko mesa dok je netko gladan u pm.
Nije bas isto,tj.nije ni slicno kad kupis pile u marketu i pile koje se gaji na selu.30 godina iskustva...utovljeno preko 2 000 000 pilića
nije isto, ali bih o tome mogao diskutovati...ne verujem da si kupila piletinu koja se nalazila vani...već je to piletina utovljena koncetratom, a onda nekoliko dana pred klanje, hranjena mešavinom kukuruza i pšenice...Nije bas isto,tj.nije ni slicno kad kupis pile u marketu i pile koje se gaji na selu.
Ovo drugo ima i miris i ukus.
Čak mi se čini da se najveća razlika u kvalitetu mesa vidi baš na piletini.
Da...ali i takva je sto puta bolja od one iz marketa.nije isto, ali bih o tome mogao diskutovati...ne verujem da si kupila piletinu koja se nalazila vani...već je to piletina utovljena koncetratom, a onda nekoliko dana pred klanje, hranjena mešavinom kukuruza i pšenice...