- Poruka
- 98.635
Postoji li makar jedna mesara u gradu gde moze da se kupi ok piletina, da nije puna vode i kojekakvih hormona i da se ne usmrdi nakon 3h stajanja u frizideru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ĆuretinuДа ли више волите младу пилетину или маторе коке?
Ćuretinu
free rangeПуретину!
ne volim da kupujem sveze meso na pijaci, sve mislim otrovacu seNe postoji.
Jedino da potražiš proizvođače po oglasima i dogovoriš da ti pre klanja hrane neko vreme bez koncentrata.
Probaj da obiđeš pijace.
ne volim da kupujem sveze meso na pijaci, sve mislim otrovacu se
Nisam ni mislio da kupuješ na pijaci, nego da potražiš proizvođača i dogovoriš narudžbinu.ne volim da kupujem sveze meso na pijaci, sve mislim otrovacu se
To i ja kazem,iz lidla smrdi na les sutradan posle spremanja otpadak,necu vise ni gram mesa kupiti u radnji,oko beograda krenem kuc kuc dok ne nadjem domace
nea zabljio bataci te ne plase ?
@tema ... ako hoces na pp imam neke seljake da se raspitam ima li "pobijenih pilica" viska ... pricam o selima podno Kosmaja i 100% trcarale po dvoristu i zaseravale muskatle, simsir i komsijske kaljace....
Znas sta je meni cudno.Истина жива. Из Лидла (додуше грчког) сам купио пилетину која је касније заиста смрдела на леш. Не на покварено месо, већ на ЛЕШ. На цркотину.
najlepsa je supa od petlaДа ли више волите младу пилетину или маторе коке?
postoji kod žena koji donose na pijacu..ja samo kod njih kupujem , piletinu i curetinuPostoji li makar jedna mesara u gradu gde moze da se kupi ok piletina, da nije puna vode i kojekakvih hormona i da se ne usmrdi nakon 3h stajanja u frizideru?
bar pojede pas ali zato kupi pileci rasek..i izbegnes belo mesoPiletinu se ne isplati kupiti ako se ne voli bijelo meso,ja sam odlučila da više pile ne kupujem jer bacim vise od pola nje,pojede se krila i bataci drugo bacim pasu kad očistim od kosti