moj decko je mladji od mene 6 godina, ne bih ga menjala ni za koga. uvek sam za veze starija zena mladji muskarac to je prirodnije, od suprotnih, koje su mi malo bolesne, da upotrebim taj termin, u nedostatku preciznijeg. od uvek sam volela mladje muskarce, vrsnjake sam gledala kao bracu, a starije kao tate, a ja imam tatu kod kuce. duh, energija, koju nosi mladji muskarac, utice na odrzavanje mladosti kod starije zene. meni su stariji muskarci dosadni, sa svim svojim filozofijama i promasajima, a da ne pricam o razlici izmedju mlade, zategnute koze, i vec oronule. svi cemo jednom biti stari, ok je, ali zasto da se odreknem tog prelepog osecaja kad mogu da biram? i uvek se tu nadje neka neprezaljena ljubav, bivsa zena i sl, od kojih trebas da ih lecis i negujes. da ne spominjemo komplekse i sl. stvari. sve je to previse. mladost devojke, lepa, uzavrela, nabujala mladost. ovo je sjajna tema, za jedno popodne uz neko fino pice.
da dodam, kada budete bake onda je u redu da setate dede, sada cenite svoju mladost i uzivajte.