Piletina!!!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Cica_Maca!!!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moj decko je mladji od mene 6 godina, ne bih ga menjala ni za koga. uvek sam za veze starija zena mladji muskarac to je prirodnije, od suprotnih, koje su mi malo bolesne, da upotrebim taj termin, u nedostatku preciznijeg. od uvek sam volela mladje muskarce, vrsnjake sam gledala kao bracu, a starije kao tate, a ja imam tatu kod kuce. duh, energija, koju nosi mladji muskarac, utice na odrzavanje mladosti kod starije zene. meni su stariji muskarci dosadni, sa svim svojim filozofijama i promasajima, a da ne pricam o razlici izmedju mlade, zategnute koze, i vec oronule. svi cemo jednom biti stari, ok je, ali zasto da se odreknem tog prelepog osecaja kad mogu da biram? i uvek se tu nadje neka neprezaljena ljubav, bivsa zena i sl, od kojih trebas da ih lecis i negujes. da ne spominjemo komplekse i sl. stvari. sve je to previse. mladost devojke, lepa, uzavrela, nabujala mladost. ovo je sjajna tema, za jedno popodne uz neko fino pice.
da dodam, kada budete bake onda je u redu da setate dede, sada cenite svoju mladost i uzivajte.

Их, пар година млађи и нису нека пилетина! Не верујем да бих могла да имам озбиљну везу са неким десетак година млађим, али за ''понекад се почастити сочним одреском''....ммммммм...

hm...ja sam bila sa 11 godina mladjim ali se pravite da ovo niste procitale.ma kakvi bre,cela situacija je krajnje majcinska.obozavam ga jos uvek.

ali vec oni sto su po 5 godina mladji,to moze da prodje...ali samo da prodje.ipak je jos uvek veliki jaz kad on ima 25 ja 30.drugacije bi bilo da je 30-35.

mada ima i zrele piletine,ponosno zakljucujem.

Back