Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?:e da imam kucu onda bih joj vratila mozhda ko ce da se bakce a ime ne bih uzimao u obzir
krvolok:?:e da imam kucu onda bih joj vratila mozhda ko ce da se bakce a ime ne bih uzimao u obzir
A da se BAKĆEŠ onako, za RUČAK ?!?![]()
kalliope:krvolok:?:e da imam kucu onda bih joj vratila mozhda ko ce da se bakce a ime ne bih uzimao u obzir
A da se BAKĆEŠ onako, za RUČAK ?!?![]()
hej, hej, ne kradi ideju![]()
![]()
Kad bi meni neko kupio pile ja bih ga hranio pa kad poraste(taman toliko da mi posluzi kao obrok) zavrsio bi u rerni, ili bi ga odneo odma na selo pa nek raste i nosi jaja... Mislim da si izvela zakljucak iz ovog mog posta sto se tice tog "poklona".srećica:![]()
![]()
![]()
zato shto ja hocu da qpim mom najboljem drugu.A poshto on zna kakav sam ja kreten,a i kakav je on... morala sam da pitam,kako biste vi odreagovali.znachi,da mu qpim?nije glupo?
Ili sprski receno kratak mu rok trajanja.POP Mare:Kad bi meni neko kupio pile ja bih ga hranio pa kad poraste(taman toliko da mi posluzi kao obrok) zavrsio bi u rerni, ili bi ga odneo odma na selo pa nek raste i nosi jaja... Mislim da si izvela zakljucak iz ovog mog posta sto se tice tog "poklona".srećica:![]()
![]()
![]()
zato shto ja hocu da qpim mom najboljem drugu.A poshto on zna kakav sam ja kreten,a i kakav je on... morala sam da pitam,kako biste vi odreagovali.znachi,da mu qpim?nije glupo?
slazem se sa tim drugim da mi pile poraste u veeelikog petla,kukurice i budi kosije i da mi nosi jaja....POP Mare:Kad bi meni neko kupio pile ja bih ga hranio pa kad poraste(taman toliko da mi posluzi kao obrok) zavrsio bi u rerni, ili bi ga odneo odma na selo pa nek raste i nosi jaja... Mislim da si izvela zakljucak iz ovog mog posta sto se tice tog "poklona".srećica:![]()
![]()
![]()
Odkad petlovi nose jaja ??Master_Chief:slazem se sa tim drugim da mi pile poraste u veeelikog petla,kukurice i budi kosije i da mi nosi jaja....![]()
![]()
Genetika, bato, genetika, promenila se vremena... :wink:Peruzzi:Odkad petlovi nose jaja ??Master_Chief:slazem se sa tim drugim da mi pile poraste u veeelikog petla,kukurice i budi kosije i da mi nosi jaja....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da bre....nema zezanja. Jos ako su made in china...de ces boljeoby wan kenoby:Genetika, bato, genetika, promenila se vremena... :wink: