PIKNIK

• Začetnik teme Začetnik teme Shojo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:)
Možda joj je potrebno da negde iskaže neku svoju energiju finu, ima još načina, ne mora da bude vezano za druge ljude i ovakve smicalice.
Možda da nauči da svira onih par pesama koje voli.
Kako ti Mooie tu finu energiju koristiš i na koji je način izražavaš?

ja sam katarina andjelic, konceptualni umetnik, vajar, humanista...:))
neka nauci tih par pesama koje voli da svira, to je lepo.

nju ce zaboleti kada padne sa svog oblaka iluzija, jer otreznjenje donosi vise boli nego sto je pijanstvo iluzija i maste donosilo srece

istina :) velika istina! ali to je zdravo, pravi psiholoski proces koji trba proci.

ja sam katarina andjelic, konceptualni umetnik, vajar, humanista...:))
neka nauci tih par pesama koje voli da svira, to je lepo.

istina :) velika istina! ali to je zdravo, pravi psiholoski proces koji trba proci.

Lepo ime je to. :heart:

Zdravo je i preko potrebno. Medjutim zaista mislim da je zabluda da ljudi koji maštaju nisu istovremeno i vrlo realni.
Nekad prosto čine svoj život zanimljivijim i umeju da se igraju.

Čini ti se, imaš predrasude prema ljudima koji vole da maštare.Često su vrlo trezveni kad treba i slobodni i da fantaziraju.
To ih boji na neki način pa ih se neki klone jer im se čine nerealnim i na neki način blesavim, ludim, kako god a nekima su baš zato privlačni.
Na oblake idu kad hoće i silaze po želji.
Nije im zanimljivo da skuvaju nešto pa da onda po vasceli dan na forumima pišu o tome, niti im je zanimljivo da kukaju kako je svet siv i ružan jer njima nije.
I onda sumorni i sivi ljudi kad neko delić svoje mašte iskaže misle da je ludi sanjar.
A mašta je pokretač, moja prijateljica ne mora taj piknik zaista da ostvari, samo razmišljanje o njemu joj daje jedan fini sloj neke razdraganosti u svakodnevnom životu.

Moraš da poznaješ nekog da bi donosio olako zaključke o njemu.
Život treba shvatiti ozbiljno gde je neohodno, ostatak treba pretvoriti u beskrajnu igru.

Evo tebi jedna pesma mnogo mračiš i oblačiš. :)

Hahah bravo

Zaista je tako, da piskaramo o manikiranju a jesam sad baš stavila lak ili o kuvanju a jesam sad kuvala, ili o peglanju, e to nisam mrzi me, izvinjavam se, verovatno bi delovali ti nenormalni maštari kao sasvim "normalni" ovako ako se usudiš da svet osim onog što nas opipljivo okružuje posmatraš i kroz njegove druge dimenzije onda, eee onda si lud i umrećeš nesrećan i čeka se neki pad neko treskanje o pod.
Nisam klinka, mora da me sam Bog lično čuva obzirom da ja i pored sveg maštanja nikakve padove ne doživeh.
Pad mogu da doživim ako neko meni drag i voljen umre ili se razboli i na kraju i da se to meni desi prerano sve ostalo su trice i kučine ti padovi o kojima govore ti dosadni mračni ljudi., dosadni i mračni.

Deder, neke muškarce koji su jednako tako maštali i otvarali takve teme si velikodušno nudio forumašicama i izmedju redova hvalio.
Znači, mrziš kad žena mašta ali ne i muškarac.
Zaključak.
A)
ne možeš da imaš takve žene pa si zloban.

B)
***** si i zaljubio si se u Eugena Simoneta i sad sam ti ja kriva što je on žena.
:rotf:

Poslednja izmena:
Deder, neke muškarce koji su jednako tako maštali i otvarali takve teme si velikodušno nudio forumašicama i izmedju redova hvalio.
Znači, mrziš kad žena mašta ali ne i muškarac.
Zaključak.
A)
ne možeš da imaš takve žene pa si zloban.

B)
***** si i zaljubio si se u mog klona Eugena Simoneta i sad sam ti ja kriva što je on žena.
:rotf:

da, sve je tako

citas me kao otvorenu knjigu

Sto volim citati kad se djeca igraju zamisljenih situacija a u realnoj situaciji bi se ussrali ko pacici mali .
Ja sam upoznao zenu preko interneta prije petnaestak dana . Najprije smo se dopisivali , poslije razgovarali
telefonom a iza toga se i vidjeli na Skajpu . Kad ti neko odmah legne kao savrsena rukavica onda ga ne moras
isprobavati do besvjesti a ova je meni legla kao i ja njoj . Pitao sam je da li se zeli za mene udati ako sve bude
isto i kad se vidimo u realnosti . Pristala je . Oboje smo zeljeli da se vidimo sto prije ali sam ja imao problem
jer sam pod zabranom voznje kolima od mjesec dana . Rekla je da ce ona da dodje u moje mjesto a ja sam joj
rekao ako dodje da cu je odmah voditi kuci . Nisam imao zelju da se natezemo po kaficima .
Ako sa nekim deset noci uzastopce razgovaras do jutra onda to vise nije zafrkancija . Ostala je kod mene dva
dana a noc kod mene smo proveli budni . Nismo imali seks . Nastavljamo dalje a sve vise sam uvjeren da ce mi
biti zena . Prekosutra dolazi da zajedno postavljamo brodski pod u sobi za koju vjerujemo da ce nam biti bracna .
Nisam strasljiv , lijen ni cjepidlaka ali ne volim igrati djecije igre nego one gdje je ozbiljan ulog !

sarvaš se ženi!!!!!!!!!!!!!
poslaću ti bezalkoholnog vina. ma doniću ako to bude idući misec:D

Back