Pik

ne može nikad da te radi na svim noivoima nema taj kapacitet nijedno ljudsko biće
ali možemo da i obično to i radimo prilagodimo činjenice trenutnom osećaju zaljubljenosti...
posle kad počneš da pronalaziđ njegove čarape svuda po kući
pitaš se gde su mi oči bile
a to nema veze sa izgledom....
i tako komplikovano je
pravi lavirint sa bezbroj hodnika za koje nemaš pojima gde vode
Manje vise da

E
ne može nikad da te radi na svim noivoima nema taj kapacitet nijedno ljudsko biće
ali možemo da i obično to i radimo prilagodimo činjenice trenutnom osećaju zaljubljenosti...
i tako komplikovano je
Ja imam taj problem, da predjem igricu na visi nivo, valjda navika da sam sama i sve sama da mogu. I uzasava me taj deo...

Samo ta fora sa zdravljem je u stvari neosnovana.
I fizickim i mentalnim.
Dakle,gore se posledice imaju od jeb.e se ko s kim stigne.
Tu primarna potreba nije zadovoljena,moglo bi da se upotrebi poredjenje sa emotivnim prejedanjem,ti zderes jer nemas sta pametnije,zderes jer pravis kompenziciju sa necim drugim.Ti i dalje ostajes gladan :) a bilo mi je lepo,hm je na nivou stavi prs u uvo isto ce biti :D

i tako komplikovano je
ma ima u pocetak dok ne krenes njuskat okolo i nalazit druge mogucnosti

Samo ta fora sa zdravljem je u stvari neosnovana.
I fizickim i mentalnim.
Dakle,gore se posledice imaju od jeb.e se ko s kim stigne.
Tu primarna potreba nije zadovoljena,moglo bi da se upotrebi poredjenje sa emotivnim prejedanjem,ti zderes jer nemas sta pametnije,zderes jer pravis kompenziciju sa necim drugim.Ti i dalje ostajes gladan :) a bilo mi je lepo,hm je na nivou stavi prs u uvo isto ce biti :D
evo da sam ja doktorka
ja ti ne bih prepisala ždranje to jest satiranje od hrane i kao nužnu posledicu holesterol gojaznost neprivčlačnost
već bih ti prepisala makar dva puta nedeljno seksualne aktivnosti
a kako ćeš da se snađeš epa to doktore ne interesuje...
oni su tu da bi napisali recept
a ti si velika devojka snaćeš se i sama...
drugo imamo i seksi šopove po beogradu
koji imaju širok spektar svih veličina boja i oblika :lol:

evo da sam ja doktorka
ja ti ne bih prepisala ždranje to jest satiranje od hrane i kao nužnu posledicu holesterol gojaznost neprivčlačnost
već bih ti prepisala makar dva puta nedeljno seksualne aktivnosti
a kako ćeš da se snađeš epa to doktore ne interesuje...
oni su tu da bi napisali recept
a ti si velika devojka snaćeš se i sama...
drugo imamo i seksi šopove po beogradu
koji imaju širok spektar svih veličina boja i oblika :lol:
Sad si vec presla na onaj socijalno prihvatljiv nacin komunikacije,koji ne volim
Samo da ti objasnim,zasto necu replicirati na ovaj post :)

si citala madam bovari ja zamisljam tebe u takav zivot i sad ucis djevojke zivotu
dobra ideja za bordel al pregrubo tvome stilu mogu ti ja to vodit:cool:
hahaha, madam Bovari :p i da znaš da neću da ti oprostim isto što si me zatvorio u priču sa seoskim doktorom skromnih dometa

jel vidiš ti moj pesho šta je meni bila prva asocijacija
sad sam se sama upropastila haha

Poslednja izmena:
dok ti umireš od dosade, ostale umiru od zavisti.
i to je nešto :p
lep i zgodan treba da se ima makar nekoliko puta čisto da uđe u zapisnik
da ne bude da nismo probale bonvivane i tu slatkoću izgrickanih noktiju dok smo visile na telefonu celo bogovetno popodne
Makar samo da ga prošetam k'o kera...pa da puknu dušmanke. "Ima slika, ne mora ton" 🤩

Au devojke,odoste u tesku filozofiju...
Nije dobro biti sam dugo vremena,znam po sebi,pocnes da se navikavas na samocu a to obicno vodi u depresiju ili izolaciju (ne koronsku,nego pravu socijalnu izolaciju).
Nije dobro ni skakati na svakog/svaku ko ti se svidi ili ko hoca sa tobom.
Najgore od svega je cekati princa na belom konju ili princezu,a docekati konja ili kozu umesto toga.
U principu treba ici oprezno,ali se prepustiti struji,kao kada plivas u planinskoj reci.Ako se boris sa vodom udavis se.Ako se opustis,udavis se.Najbolje kontrolisano plivati u pravcu u kom te nosi struja a polako se priblizavati obali.Pa kad se umoris u dva zamaha si na suvom.

hahaha, madam Bovari :p i da znaš da neću da ti oprostim isto što si me zatvorio u priču sa seoskim doktorom skromnih dometa

jel vidiš ti moj pesho šta je meni bila prva asocijacija
sad sam se sama upropastila haha
pa to ti je bilo odskocnom daskom mora se od neceg poc
a tko ce ti bit pristanistem vidjecemo to ovisi i od tebe ya razliku od toga prvog
a sto je tu lose nije kao provodadzisanje da prodajes macku u dzaku pogotovo u moderna vremena nego cist racun i u vidjeno stanje

Back