Pijedestal nezaborava

kapetanmark

Legenda
Poruka
59.545
Ili oltar nezaborava

U zivotu ponesemo sa sobom dje god bazali pod ovom kapom nebeskom, nesto sto se nikad ne zaboravi. I ako se ne pominje, ne zaboravi se.
Posto je pdf ljubav , ovdje izbacite ono cega odavno nema, ali nije zaboravljeno. Medjutim, imate pravo na samo jedno sto se nije zaboravilo.
Jedno ime.

To ne znaci naravno da se nije preboljelo nikada.

Koje ime je vas pijedestal ili oltar nezaborava?

Ili oltar nezaborava

U zivotu ponesemo sa sobom dje god bazali pod ovom kapom nebeskom, nesto sto se nikad ne zaboravi. I ako se ne pominje, ne zaboravi se.
Posto je pdf ljubav , ovdje izbacite ono cega odavno nema, ali nije zaboravljeno. Medjutim, imate pravo na samo jedno sto se nije zaboravilo.
Jedno ime.

Jl može dva? Jedno kao prvo, drugo kao najveće.

Ili oltar nezaborava

Jedno ime.

Sa godinama sam naucila da ne vredi tugovati zbog necega sto je bilo a zavrsilo se, a jos manje za necim sto se nikada i nije desilo. Cak i ako se setim, secanja mi nisu tuzna, naprotiv, drago mi je zbog te lepe zivotne epizode.
Ne mogu izdvojti jedno ime jer na tom mestu je uvek onaj sadasnji.
Nije to nedostatak emocija, jednostavno me ne radi sve to.

Back