Pijanstvo

Koji je bio vas najveci blam kada ste se napili?
Da li ga se secate ili vam ga je neko prepricavao?
Био тинејџер, пио целу ноћ...и до јутра до око 9 х кад био фајронт... Ишао кући 80 одсто држећи се за куће, остало четвереношке... И чуо причу пролазника: јадна му мајка чији је ово пропалица. И даље ме је срамота кад ово пишем. 3 дана јео пиринач , желудац зезно... Аууу, било то једном и никад више..:rumenko:

Био тинејџер, пио целу ноћ...и до јутра до око 9 х кад био фајронт... Ишао кући 80 одсто држећи се за куће, остало четвереношке... И чуо причу пролазника: јадна му мајка чији је ово пропалица. И даље ме је срамота кад ово пишем. 3 дана јео пиринач , желудац зезно... Аууу, било то једном и никад више..:rumenko:
au.
dobro si ostao ziv

Negde tokom studija sam u letnjim mesecima stigla kući iz provoda, posle ponoći i malo pod gasom, i došla na ideju da se popnem stubama na deo krova gde se inače preko dana sunčam (ne samo ja, već i sestre, naše drugarice, moj otac...), jer je ravan, pokriven betonom, ali i zaklonit od pogleda okolo-nešto dimnjaci, nešto krovovi, nešto drveće. Ranac sa peškirom, jastučetom, ešarpom i sitnicama mi je ostajao gore po nekoliko dana. Imala sam ideju da bi bilo sjajno prespavati pod zvezdanim nebom tu noć, i spavala bih kao klada, 100%.
Malo sam računala na to da bi neko od ukućana mogao da proprati i kad sam stigla, i kako se penjem uz te stube. Moji su se začas stvorili oko kuće, digli vrevu, molili me da siđem... Ispalo je loše i zastrašujuće, iako i dalje mislim da nije moralo tako. :confused:
Sve u svemu, ni do dana današnjeg ne prihvataju objašnjenje da sam jednostavno htela da prespavam na krovu, pod otvorenim nebom jer je bilo vedro, toplo, i... pobogu, sama, na sopstvenoj kući, a ne bilo kako i gde.

Блам кад попијем? Само један, али тежак.
Пре 10 година, 31. децембар радио до 20 сати...
после отишао на свадбу колегинице из спортске редакције...
Био пост а ја као кромпируша само и гемишт ћу да пијем...
Почео као да "стижем" екипу која је цугала од 6 поподне...
У неко доба мангупи су склонили киселу воду и остало бело вино...
Пребио сам се толико да сам усред свадбе ЗАСПАО у столици и пробудили ме у 5 ујутро.
Од тада не пијем ни рекреативно.

Напио сам се са 5,6 година, попио сам 8 чаша куваног вина од боровницњ мислећи да је сок

Лифт није радио морао сам да се пењем на 7. спрат пешке и све сам запињо

Napio se kod najbolje druga na nekoj proslavi. Upovracao sve što je bilo od stola do cveća ispred vrata i zaspao za stolom ispred ulaznih vrata. Jedva su me ugurali u taxi par sati kasnije i doveli kuci. Nisam smeo kod njega u kući da se pojavim preko godinu dana.

Back