Pijanstvo . . .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

markostar96

Zainteresovan član
Poruka
135
Pozdrav svima.

Juce sam isao sa drugom i drugaricom do trga republike, sedeli smo tamo, malo se zezali i sve je bilo ok.

Onda smo udlucili da malo popijemo, otisli smo u prvu prodavnicu koja je radila i kupili smo Di Luna Sangriju (8,3 % Alkohola) to smo malo pili i onda smo kupili zdrebcevu krv, od toga smo se razbili, dobro da skratim malo, ja sam posle dosao kuci (jedva) jeo nesto, popili smo kafu vodu i jeli smo. Ona je posle toga otisla kuci, ja sam legao da spavam.
Kad sam se probudio nije mi bilo dobro, povracalo mi se, bilo mi je muka, glava me je bolela, i stomak me je boleo.

E sad mene od svega toga zanima (Posto me i dalje boli sve zivo) kako da mi ne bude muka a da ne povracam, i kako da mi bude u opsteno bolje, posto sam i sada pomalo razvaljen. . .

Boze strasno i to za bozic xD

To je to.

Hvala u napred za sve :)

uzi jogurt i stavi kafu u njega i naspi malo neceg gaziranog . izmesaj sva ta sranja i sabij i ispovracaj se ko konj i onda jos dva tri puta povracaj na prst dok ne krenes zuc da povracas. tad uzmi lepo kocku od supe razmuti u deci vode sibni to i odspavaj sat vremena i ustajes ko nov nalijes se vode i peglaj. aj cao

Jooooj, hvala, sad mi je i malo bolje, nista nisam specijalno radio, povracao sam 3-4 puta , jeo malo banana itd
Posebo sto sam popio 5 razlicith lekova, a to su Ranital,Diklofen duo,biokloset,kafetin,nimulid,brufen.....

Znaci nikad vise u zivotu necu da se napijem...

Odvratno je.

Hvala svima :)

Pozdrav svima.

Juce sam isao sa drugom i drugaricom do trga republike, sedeli smo tamo, malo se zezali i sve je bilo ok.

Onda smo udlucili da malo popijemo, otisli smo u prvu prodavnicu koja je radila i kupili smo Di Luna Sangriju (8,3 % Alkohola) to smo malo pili i onda smo kupili zdrebcevu krv, od toga smo se razbili, dobro da skratim malo, ja sam posle dosao kuci (jedva) jeo nesto, popili smo kafu vodu i jeli smo. Ona je posle toga otisla kuci, ja sam legao da spavam.
Kad sam se probudio nije mi bilo dobro, povracalo mi se, bilo mi je muka, glava me je bolela, i stomak me je boleo.

E sad mene od svega toga zanima (Posto me i dalje boli sve zivo) kako da mi ne bude muka a da ne povracam, i kako da mi bude u opsteno bolje, posto sam i sada pomalo razvaljen. . .

Boze strasno i to za bozic xD

To je to.

Hvala u napred za sve :)

Ако ти организам на пијанство реагује мучнином, то ти је што ти је. ;)
Постоје форе за после пијанства, како отклонити главобољу. Али мучнину услед пијанства, тешко. То је чак и добро јер то значи да твој желудац осећа да има вишка алкохола и реагује избацивањем истог.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back