Pijani direktor ubio dete

Naravno! Ali, eto, neki stavljaju akcenat na to da se svuda pije i ima pijanih vozaca, a ne pominju ubijeno dete, ovo je naprosto uzas sta se radi! Deci nam preti opasnost od pijanih i bahatih a zasticenih:rtfm:

Slažem se no moja je poenta da nisu samo oni, vožnja u pijanom stanju je toliko uzela maha da to nije normalno. U poslednje vreme sam video niz primera, barem ovde to je strašno koliko ima pijanih za volanom.

On nije SAMO pijan vozio, on je UBIO dete:roll:
Da je demokratija, da je u pitanju pravna drzava dobio bi koliko je zasluzio, a sigurna sam da ce sve biti zataskano, ili ce dobiti neku minimalnu kaznu koju nece do kraja odsluziti, zbog "dobrog vladanja":evil:

Nažalost , Ti si u pravu , nesreća je u tome što mu je partijski šef , ministar unurašnjih poslova......Čisto sumnjam i prosto ne vjerujem , da će dobiti zasluženu kaznu , 20god. minimalno, za primjer i dugo sjećanje inim budućim kabadahijama.........Ne pozivam na linč ali ................

Boldovani

I te kako

Novi boldovani

Malo ko

Jel samo oni, mislim na staro boldovane, znam veći broj primera tatinih sinčića što su pravilai samo takva s.... i nikom ništa. Tatice su inače vlasnici privatnih firni, sponzori kako koje stranke ili bankarske lopine. E ti su zaštićeni i nedodirljivi bilo kakvom promenom vlasti u sadašnjim mogućnostima neće doći do promene. Zaštićeni političari će se samo promeniti.

I takko ce on da dobije jedno 7 godina zatvora,verovatno i manje,a jedan Uros Misic je dobio 10 GODINA zatvora zbog navodnog pokusaja ubistva bakljom!Navodno je onopm djubretu od pandura gurao baklju u usta,a taj isti mucenik koji je primio baklju u usta je sutra davao izjave,a poznato je da ta baklja ima najmanje 1000 stepeni!!!Eeeeej,pa gde je tu logika?!Jasno je kao dan da je slucaj isceniran!Neka dobije odgovarajucu kaznu za napad na njega,ali o pokusaju ubistva i guranju baklje u usta je stvarno smesno govoriti!!!Ovaj bi sad trebao da dobije 40 godina zatvora!!!

Back