пијандура

My name is Borac, and I am a smoking/cigarette addict. z:mrgreen:

HAHAHHAH koja ispala.....:zskace::zskace:

Pogledaj pazljivo kako si napisala!

Kaze se I am cigarett smoking addict ja mislim a nikako smoking cigarette, jos si stavila smoking/cigarette kao ono zena/muskarac ili rekla/o, pa nek svako pronadje na sta je taj milsio...

Hahaha ovako ispada da si borac i da si i SMOKING A I ZAVISNIK OD NIKOTINA HAHAHHA z:mrgreen:

Ljdi pisite na srpskom, nas jezik je lep, ne treba nam engleski da bi izgledali COOL!z:mrgreen:

Ovako isto možeš pitat zašto se budala vređa kad joj se kaže da je budala.

Naravno, niko se neće uvredit ako mu kažeš da je lep ko upisan - čak i ako slažeš.

Postoje negativne konotacije reči; što ni u kom slučaju ne znači da su pogrešne. Svako zna da alkoholičar ima negativnu; pa i alkoholičar.

U principu, verujem da i sam znaš odgovor na svoje pitanje. Sve što će se ovde napisati, samo je blebetanje, i ponavljanje teorija i floskula.

Naravno, uvek bi mogao temu izdići na: zašto se bilo ko uvredi na bilo šta istinito što mu se kaže; mada bi onda zabludeli u palamuđenje tipa šta je istinito i ko ima pravo da procenjuje, i zašto čovek nije u stanju prihvatiti istinu čak i kad ga (ona) vređa.

Kako na to nema odgovora, možemo samo palamuditi.

тумачење је укалупљивање, у глупост. свако коментарише искључиво себе, мале су шансе да било који зависник пише на оваквој теми, али ће је кришом пратити.
увек постоји одговор, ретко постоји жеља да себе преиспитамо.

Back