Pijana ko majka

zendeli

Elita
VIP
Poruka
17.475
Gledam danas mladu ženu, vozi bebu u kolicima, baš pijana ko majka.
Nisam antialkoholičar, čak volim da popijem, ali kad vidim na ulici pijanu osobu, muka mi je. Taj potpuni gubitak kontrole nad samim sobom me baš užasava.
Kako vi stojite s alkoholom i alkoholičarima?

Nisam antialkoholičar, čak volim da popijem, ali kad vidim na ulici pijanu osobu, muka mi je. Taj potpuni gubitak kontrole nad samim sobom me baš užasava.
gde uze za primer baš pijanu ženu i to sa bebom u kolicima :fdlan:
meni je prva asocijacija na alkoholičare---beskućnici.
pijani i prljavi, valjaju se po kanalima, upišani.
Ja takve alkoholičare viđam

ima, naravno i među ženama, ali žene piju drugačije, bolje se kriju
A kako stojim sa alkoholom?
pa...kad popijem, ne stojim...radije legnem...
ah, da, treba ko svaki ženski alkos da krijem...

Užas. Ne volim kad ljudi piju, neki su prestali da se druže sa mnom zbog te moje izjave ali me to nije potreslo, svako prema sebi. Mnogo toga mogu da progledam kroz prste ali alkoholizam ni u najavi.

gde uze za primer baš pijanu ženu i to sa bebom u kolicima :fdlan:
meni je prva asocijacija na alkoholičare---beskućnici.
pijani i prljavi, valjaju se po kanalima, upišani.
Ja takve alkoholičare viđam

ima, naravno i među ženama, ali žene piju drugačije, bolje se kriju
A kako stojim sa alkoholom?
pa...kad popijem, ne stojim...radije legnem...
ah, da, treba ko svaki ženski alkos da krijem...
Nije problem kad neko pije nego kad pije više nego što može da podnese .

Retko je šta ružno kao žensko kad je pijano... Mislim ružno je svakako, mada muškarci nekako iznesu to kao da im je pripadajuće.

Ali kad vidim ženu da je oduzeta od alkohola, baš loša slika.
Ne iznose muškarci ništa, nego sredina je tako odredila, ovo je Balkan, manja je sramota pijani muškarac, čak je ponos da muško može da PODNESE, kao da je jači i sposobniji, ako više može da popije.
Svako je za sebe odredjuje, valjda svako treba da zna koliko može. Nije isto popiti i napiti se da ne znaš ni gdje si ni ko si.
vremenom treba sve više i onda se postane zavisnik.

Uzasavam se alkoholicara.
Alkohol je jedna od stvari koja covjeku bas moze da upropasti zivot...i ne samo njemu nego svima u njegovoj okolini.
A tek kako se ljudi mogu poniziti u alkoholisanom stanju.Ili ugroziti tudji zivot.
Jednostavno su neuracunljivi za sve.
To je bas bolest zavisnosti.
Kod nas je "ponos" kad neko previse pije i cak se podstice na to.A rijetko ko ima samokontrolu.

Retko koga znam da ne pije, ne mislim pritom da ne pije uopšte, nego da ne pije veće količine alkohola. na primer, pola flaše viskija, litar vina dnevno ..itd...ne BiH podneo, nema šanse. Jedini spas je što meni retko koje piće prija, sviđa.mi se ukus ili imam varijante jedno leto pijem pivo, sva moguća piva gde god. Posle 2 god. ne mogu da liznem pivo. O okupljanjima ne mogu sad da pijem gusti sok, al to su situacije kad se popije, no big deal.
Žene piju podjednako kao i muškarci. Najtužnije je videti neke javne ličnosti, recimo glumice, kako grle bandere usred bela dana..da ih pitate, rekle bi, pa šta, svi piju, a nama je to posao....
Dobro, mlađi se češće udaraju po nosu....poroka raznijeh.

Alkohol je jedna od stvari koja covjeku bas moze da upropasti zivot...i ne samo njemu nego svima u njegovoj okolini.
A tek kako se ljudi mogu poniziti u alkoholisanom stanju.Ili ugroziti tudji zivot.
Kod nas je "ponos" kad neko previse pije i cak se podstice na to.A rijetko ko ima samokontrolu.
Slažem se sa iznetim.

Retko. Ograničeno konzumiram alkohol.

Popih pivo nakon skoro godinu dana i razbolih se koronom. A pivo nije bilo corona hah

A ukoliko vozim ni kap.
Odavno nisam bio pijan ali kad sam bio(pre 15tak godina) više sam bio napadan prema drugima. Dodatno me odbilo da konzumiram više od minimalnog užitka.

Vino je lepo. Jedna flaša čeka....da miš podigne slona hah(ilustracija na ambalaži)

Čoveče, gomilu ljudi znam koje BiH stavio u kategoriju alkoholičara jer piju, po mom mišljenju, velike količine alkohola....al ne teturaju, ne možeš.da ih provališ, rade odgovorne poslove ..eo ne znam kako ne hodaju četvoronoške, majke mi...ne smrde, ništa lol

Možda beba nije spavala celu noć ili nekoliko noći unazad. Kako možeš da znaš da li se ljulja od alkohola ili od umora?

Back