Pијалити Oвалне собе

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.955
Није једини Зеленски који се сусрео у Овалној Соби са старо новим захтевима оних који поседују монопол наоуружања као УСА

и глуме пријатењство у простој тежњи за профитом.

И Макрон пет дана пре Зеленскога је доживео не толики али мали 'дебакл' у 'дебију'

Трамп се суздражаво већину интервјуа јер је то време искористио за пљуцкање по 'опозицији' и самохвеличању али при крају

мимиком јасно одаје пежорацију ЕУ труда и ниподаништавање уз ттврдњу да је ЕУ мало платила специјалну војну операцију Русије ...

'Пропустио' је Трамп да каже да је Демократска администрација практично гурнула ЕУ у сукоб и конфротацију јер би тиме признао

колико је УСА профитирала од пораста енергената под демократорима

Макрон покушава .. порилично патетично да се позива на 'Инетарнационалне Законе' ..

на оне законе које су савитљиви онолико колика је сила која их савија

Подсетимо да УСА војник не може бити суђен за дела учињена било где у свету нигде сем у УСА

ЕУ и макрон је досада имала посла са демократама 'магарцима'

Тако вам је то када дођете рупубликанским 'слоновима' на солило .... Изгазиће вас

Хоће ли ЕУ извући поуке и престати да буде стадо магарица/ца... Па тешко .....

Прошли век .. Велики ..Светски рат ... Ратови на Балкану у последњој деценији ... ЕУ нису ништа научили

Poslednja izmena:
Pravo lokalnih diktatora i autokrata nije pravo demokratskih drzava, vec nasilje.

Nasilje, prvo nad svojim gradjanima.

Potpuno su nebitni ti vasi spin narativi, gde iste narative koristite kada opisujete tetku koja je uzela ocev stan, i drzave.

Vasa tetka je fizicko bice sa centralnim nervnim sistemom, Drzave su apstraktne konstrukcije.

Te Drzave kojima vladaju lokalni mocnici i Bogovi su okupirane od strane tih bandita.

Njihovi narodi, gradjani, su okupirani od tih bandita.

Ti banditi nemaju NIKAKVA prava da to rade svojim gradjanima.

Pravo lokalnih diktatora i autokrata nije pravo demokratskih drzava, vec nasilje.

Nasilje, prvo nad svojim gradjanima.

Potpuno su nebitni ti vasi spin narativi, gde iste narative koristite kada opisujete tetku koja je uzela ocev stan, i drzave.

Vasa tetka je fizicko bice sa centralnim nervnim sistemom, Drzave su apstraktne konstrukcije.

Te Drzave kojima vladaju lokalni mocnici i Bogovi su okupirane od strane tih bandita.

Njihovi narodi, gradjani, su okupirani od tih bandita.

Ti banditi nemaju NIKAKVA prava da to rade svojim gradjanima.

Демократија није никада постојала... Постоје само капиталисти који праве ријалити бирања ....

Realno... nameštaljka... sačekuša... vrv da ga gurnu sa scene.

Пааа.. Зеленски је извиждан на Бродвеју .. али је у Глоб Театру доживео овације

Мени личи да ЕУ просто на наговор УК никако не мења курс као Титаник

Сада из уста ЕУ политике слушамо флоскуле о 'интенационалним законима који се не поштују' ..

које су од Србије добијале 1999те .. и нису их поштовали

Слично у Светском рату су правили 'преседедане' .. Аустрија .. Чешка ...док свима није пресело

ЕУ очигледно или не зна или намерно 'подноси' жртве .. по могућству 'туђе'

Poslednja izmena:
Пааа.. Зеленски је извиждан на Бродвеју .. али је у Глоб Театру доживео овације

Мани личи да ЕУ просто на наговор УК никако не мења курс као Титаник

Сада из уста ЕУ политике слушамо флоскуле о 'интенационалним законима који се не поштују' ..

које су од Србије добијале 1999те .. и нису их поштовали

Слично у Светском рату су правили 'преседедане' .. Аустрија .. Чешка ...док свима није пресело

ЕУ очигледно или не зна или намерно 'подноси' жртве .. по могућству 'туђе'

Znam da sugerišeš da je EU zapravo ekonomska unija. ;)
Ali nije ni ona mrtvak, a vremena se stalno menjaju. Uvek neki faktor upada koji ne ponavlja špenglesku cikličnu sliku.
Tramp beše imao svoj rijaliti šou onomad, "Izbaci me izkuću...", tako nešto?:cool:
Mišljenja sam da jeste hteo da napravi presiju na Zelenskog nekog tipa, ali mu je diskusija ispala iz ruku... Ali, taj je naučen drugačijem tipu diskusije.;)
Za njega ona ne podrazumeva političku ozbiljnost - koliko puta i o čemu se izlupetao sve dosad... :lol: Ma kakvi, to je uvek smol tok, biznis kežual.
Tu vreme igra ulogu... A u biznisu nema vređanja (valjda zato nije ni toliko svestan kad to čini drugome, idiotizam sopstvenog ranga na tom mestu), već se samo čeka povoljna prilika. Ne bi me iznenadilo da uskoro povuče sve što je rekao, jer kažem... samo pravi dilove i ništa više.

Znam da sugerišeš da je EU zapravo ekonomska unija. ;)
Ali nije ni ona mrtvak, a vremena se stalno menjaju. Uvek neki faktor upada koji ne ponavlja špenglesku cikličnu sliku.
Tramp beše imao svoj rijaliti šou onomad, "Izbaci me izkuću...", tako nešto?:cool:
Mišljenja sam da jeste hteo da napravi presiju na Zelenskog nekog tipa, ali mu je diskusija ispala iz ruku... Ali, taj je naučen drugačijem tipu diskusije.;)
Za njega ona ne podrazumeva političku ozbiljnost - koliko puta i o čemu se izlupetao sve dosad... :lol: Ma kakvi, to je uvek smol tok, biznis kežual.
Tu vreme igra ulogu... A u biznisu nema vređanja (valjda zato nije ni toliko svestan kad to čini drugome, idiotizam sopstvenog ranga na tom mestu), već se samo čeka povoljna prilika. Ne bi me iznenadilo da uskoro povuče sve što je rekao, jer kažem... samo pravi dilove i ništa više.

Као прво да поправим и експлицитно кажем о сугерсању ... НЕ.. Не сугреишем да је ЕУ само економија

ЕУ је буквално денацификофана федерација .. скоро па као покушај УСАизације Европе ..

ЕУ као и рецимо Вужић из историје и традиције би све добро да узме али све лоше да затоми

ЕУ је комплетна зајдница Војно и Економски ....ии све је то лако .. када се има ....ЕУ економски је у огромној дефанзиви

Тако да цела ЕУ надградња .. трпи и че да трпи .. од окруњувања економске базе

За Трампа си у праву..

Данас овако сутра онако ...

Зато и сматрам да ЕУ треба да направи у стилу Трампа дил са Русијом

Да капитулира и понуди нижу цену од Трампове за експлоатацију рудних богатсатава у Русији

Сетимо се Пунских ратова .. када Римска војска није напала директно Ханибала ... већ ми је пресецала прво линије снадбевања

потом савезнике .. и на крају саму Картагину

Ово што Трамп ради ЕУ је тачно што је Сципион Афикански радио Картагини ....

Чак је и подпредседник УСА Венс дао јако паметну поруку , вероватно случајно ... да ЕУ владе треба да слушају бираче

ЕУ би требало да распише референдум .. Да сте или не за даљи рат са Русјом

Шта је толико наљутило Трампа?

Зеленски је прво прихватио али пред новинарима је ОДБИО да преда Украинске Минерале и Богатства УСАнцима

Трамп је пред инпичментом

Back