Piercings ♥

Volim pirsing na devojci, na pupku i klitorisu, sve ostalo je bzv. U stvari nije bzv ali nije mi posebno zanimljivo.
Inače imao sam jednu komšinicu koja je uradila pirsing na jeziku i nije mogla da jede nedelju dana jer joj se jezik naduo a uradila je ne u Sinđelu nego u jhbemliga kako se zvaše studio, poznat je. Uglavnom je imala teške muke ali se sve na kraju završilo :super: :heart:
Malo je smršala, prestravila se d a će ostati bez jezika ali ne bi bila šteta ionako je mnogo pričala.

Ne dopada mi se i nisam za to.. Nemam uopste pirsing a ne volim da vidim ni na drugima to. Smatram to kao nesto nepotrebno i uopste mi nije lepo cak ni videti na nekome. Ok, svaciji izbor njegova stvar, ja nikada ne bih uradila pirsing. :kiss:

Volim pirsing na devojci, na pupku i klitorisu, sve ostalo je bzv. U stvari nije bzv ali nije mi posebno zanimljivo.
Inače imao sam jednu komšinicu koja je uradila pirsing na jeziku i nije mogla da jede nedelju dana jer joj se jezik naduo a uradila je ne u Sinđelu nego u jhbemliga kako se zvaše studio, poznat je. Uglavnom je imala teške muke ali se sve na kraju završilo :super: :heart:
Malo je smršala, prestravila se d a će ostati bez jezika ali ne bi bila šteta ionako je mnogo pričala.

ovo isto ko moj brat kad je bušio jezik :rotf:

pa kako nije, onda se na svakoj slici na fb pleze da svi vide njihov pirs, a i u javnosti. lisno sam videla ribu koja je isla kroz grad i svako malo izbacivala jezik ili oblizivala usta da svi vide da ima pirs.

Back