gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Imamo Tatoo, sad imamo i pirsing...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa stvarno je! A šta, ti imaš novi pirsing? (najela se krompirića, usporio me skrob![]()
)
kako mislis usporio?
i ja jeo krompirice
Treba li da ponovim da prising, a i tetovaže, nisu "izmišljotina novog doba"? I zašto bi se ti ili bilo ko drugi zgražavao nad bilo čime, što eventualno nije kao ona slika iznad (malo preteranodošlo se do toga da je čoveku danas neprijatno da se zgrozi i kaže fuj pred tako nečim, dok je s druge strane, nositi pirsing i tetovaže, kao kul i fensi....
a da li je neka forumašica probušila bradavice i šta mislite o ovakvom pirsingu?
a da li je neka forumašica probušila bradavice i šta mislite o ovakvom pirsingu?
Pitaj u Sinđelu šta misle o tome i baciće te kroz prozor! Možda kod nekog "divljaka" koji instrumente iskuvava u šerpi pa ih zapeče u rerni...
dragojlo,sreca moja da sam skinula pirsing pre 6 meseci.....
a sta tebe briga dal je neko izbushio svoje telo....nemoj da gledas i bice ok....
ti dragojlo uvek moras da imas drugacije mishljenje od svih....pochinjem da mislim da to radis namerno samo da bi se raspravljao...